Путин разчитал на това неговата така наречена специална операция да

...
Путин разчитал на това неговата така наречена специална операция да
Коментари Харесай

Президентът Путин вярвал, че Киев ще падне за два дни

Путин разчитал на това неговата по този начин наречена " специфична интервенция " да превземе Киев в границите на два дни, сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс, представен от Би Би Си. Вече две седмици обаче съветската войска даже не може да приближи Киев.

Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ съобщи на чуване в Конгреса, че Путин е сърдит от неуспеха на съветската войска и ще усили офанзивите по украинските въоръжени сили, без да се преценява с цивилните жертви. Русия нахлу в Украйна на 24 февруари, само че „ профилираната военна интервенция ” на безаналоговата съветска войска досега е цялостен неуспех, съобщи обстоятелства.бг.

Руската войска бележи триумфи единствено в унищожаването на цивилни цели и избиването на невъоръжени жители. През последните дни зачестиха офанзивите на съветските бойци против църкви, лечебни заведения и жилищни здания. Западните страни предизвестиха, че неуспехът на армията да превземе Киев и другите значими градове ще отприщи вълна от офанзиви по цивилни цели, което ще се изрази в още по-голям брой жертви. Това е добре позната тактичност на Русия - безразборни офанзиви по цивилни цели в опит да се съкруши морала на популацията.

Вчера Съединени американски щати и Англия не разрешиха вноса на съветски нефт като отговор на военната експанзия на Русия. Забраната нанася " мощен удар " върху " войната на Путин ", сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. " Съединени американски щати се прицелват в главната артерия на съветската стопанска система. Забраняваме целия импорт на съветски нефт, газ и енергоносители. Това значи, че съветският нефт повече няма да бъде одобряван в американските пристанища и американският народ ще нанесе нов мощен удар върху военната машина на Путин ", сподели Байдън в Белия дом. Англия вкара лични ограничавания върху вноса на съветския нефт, минути преди Вашингтон. Лондон възнамерява последователно да постави завършек на вноса на нефт от Русия до края на годината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР