Путин призова всички руснаци да гласуват за поправките в Конституцията,

...
Путин призова всички руснаци да гласуват за поправките в Конституцията,
Коментари Харесай

Ето как Путин призова руснаците да подкрепят конституционните промени

Путин прикани всички руснаци да гласоподават за поправките в Конституцията, заяви ТАСС.
По време на послание към съветските жители президентът Владимир Путин означи значимостта на всеки един глас. Както акцентира президентът, всички оферти за промени влизат в действие единствено при утвърждение и поддръжка от народа.

" Искам да благодаря на всеки, който към този момент направи своя избор. Утре, 1 юли е главният ден за гласоподаване. Моля ви, скъпи другари, кажете своята дума. Гласът на всеки от вас е най-важният, най-главният ", съобщи Путин.
По думите му на 30 юни сутринта над 49 млн. души са взели участие в гласуването. Общата изборна интензивност стана 45,7%.
Путин направи видеообръщение към съветските жители преди решителното гласоподаване на поправките на Конституцията. Путин беше в Тверска област, където ще бъде открит мемориал на Съветския боец.
Той акцентира, че руснаците гласоподават за страната, в която желаят да живеят, а поправките влизат в действие единствено при утвърждение на народа.
" Ние гласуваме освен за поправките, облечени в ясни правови правила. Гласуваме за страната, в която желаеме да живеем, със модерно обучение и опазване на здравето, с надеждна обществена отбрана на жителите, с ефикасна власт, виновна пред обществото. Гласуваме за страна, поради която работим и желаеме да предадем на нашите деца и внуци ", сподели президентът на Русия.
" Стабилността, сигурността, благополучието и достойният живот на хората може да обезпечим единствено посредством развиване, единствено дружно и само самите ние. Само на нашата отговорност, на нашите откровени усеща на национализъм, угриженост за Родината се дължи суверенитета на Русия, а също и на уважението към своята история, просвета, към родния език, традициите, нашата памет за достиженията и достиженията на нашите предшественици ", сподели Путин.
В речта си той благодари на всички, които са създали своя избор.
Какво тъкмо ще съставляват измененията в Конституцията на Русия прочетете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР