Путин получава заплатата си по сметка в банка, която вече

...
Путин получава заплатата си по сметка в банка, която вече
Коментари Харесай

Удариха банката, от която Путин си взима заплатата

Путин получава заплатата си по сметка в банка, която към този момент е под наказания. " Заплахите на Съединени американски щати за заледяване на активи не са мъчителни за висшите чиновници на Руската федерация, само че са политически разрушителни ". Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

" Американските конгресмени и сенатори, които не познават напълно тематиката, приказват за заледяване на активи, банкови сметки, недвижими парцели на представители на съветското управление, само че това се дължи на обстоятелството, че те нямат задоволително експертни знания “, съобщи Песков. „ Факт е, че съгласно нашия закон това от дълго време е неразрешено за представителите на висшето управление и за длъжностни лица. Следователно сходна режисура на въпроса безусловно не е мъчителна за нито един от представителите на висшето управление ", сподели Песков, като означи, че " политически това е не просто мъчително, а разрушително ".

В същото време представителят на Кремъл удостовери, че съветският президент Владимир Путин към момента получава заплатата си по сметка в банка " Россия ", която към този момент е под наказания. В същото време Песков не разяснява думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за вероятни персонални наказания против Путин при положение на ескалация в Украйна. По-рано Песков в изявление за CNN съобщи, че глобите, препоръчани в Съединени американски щати против съветското управление, могат да доведат до преустановяване на връзките сред двете страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР