Путин може да прибегне до използването на ядрени оръжия, ако

...
Путин може да прибегне до използването на ядрени оръжия, ако
Коментари Харесай

ВОЙНАТА: Руският елит се страхува от заповедта на Путин за ядрен удар по Украйна

Путин може да прибегне до потреблението на нуклеарни оръжия, в случай че е изправен пред неуспеха на войната, написа украинският уебсайт Сегодня.
Водещи международни медии не престават да отразяват събитията в Украйна. Публикациите разискват унищожаването на крайцера " Москва ", военната помощ за Украйна и вероятността Путин да употребява нуклеарно оръжие.

Агенция Bloomberg оповестява, че някои съветски представители са загрижени за увеличението на броя на жертвите на войната на Путин в Украйна. Някои от елита се притесняват, че нашествието е била пагубна неточност, само че споделят, че съветският президент няма да отстъпи или да се изправи пред загуба на власт.

" Тези хора от ден на ден споделят страха, изразен от чиновници на американското разузнаване, че Путин може да прибегне до лимитирано потребление на нуклеарни оръжия, в случай че е изправен пред неуспеха на война, която той „ смята за своя историческа задача “, написа Bloomberg.

Американското издание на The Wall Street Journal написа, че най-голямата отбранителна компания в света Lockheed Martin Corp. съобщи, че е в договаряния с Пентагона за увеличение на производството на оръжия, предопределени за Украйна. Съединени американски щати дадоха обещание повече от 3 милиарда $ военна помощ за Украйна след съветската инвазия през февруари, в това число ракети Javelin и дронове от съществуващи американски ресурси.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР