Путин и другарите около него не искат децентрализация. Те са

...
Путин и другарите около него не искат децентрализация. Те са
Коментари Харесай

Руският политик Вл. Милов за Фрог: Стабилността на Путин е в това, че не се движим

Путин и другарите към него не желаят децентрализация. Те са монополизирали паричните потоци в страната. Стабилността на Путин е в това, че не се движим. Това сподели за Фрог опозиционният съветски политик и специалист Владимир Милов.
През 70-те години тези хора към Путин са били скромни предприемачи, а в този момент са милиардери, разясни той.

Ние желаеме да създадем открита, конкурираща се Русия - в стопански и политически проект, уточни огромната цел на опозицията Милов. Не желаеме монопол и корупция при разпределяне на публичните поръчки, добави той.

Само 10-15 % от руснаците поддържат Путин, на болшинството не се харесва икномическата му политика. Вече се подвигат и районите - Мурманск, Архангелск и други огромни градове, уточни той.

Ако не бяха умъртвили Немцов, демократите в този момент щяха да са в държавната Дума. Нямаше да ги има глобите против Русия. Зад убийството на Немцов стоят съветските спецслужби, уточни политикът.

Стабилността на Русия е в това, че не се движим, напомни съветската смешка Милов. Стабилно ли е, че 70 на 100 от съветското население харчи парите си единствено за храна?

Путин се бои от конкуренция на изборите. Страх го е от нас - безапелационен бе политикът. Но в Русия към този момент има огромен апетит за смяна, добави той.

Владимир Милов отговори и на въпрос дали Газпром е рисков за България. Според него проблем за България е газовата инфраструктура. Необходима е по-голяма конкуренция и тогава Газпром няма да е толкоз заплашителен и подобен монополист. И няма да има подобен геополитически проблем в Югоизточна Европа, счита специалистът.

Цялото изявление с Владимир Милов четете на следващия ден.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР