Путин е изслушал докладите на командирите на въздушно-десантните войски и

...
Путин е изслушал докладите на командирите на въздушно-десантните войски и
Коментари Харесай

Кремъл: Путин е посетил контролирани от Русия украински региони

Путин е изслушал отчетите на командирите на въздушно-десантните войски и на армейската група " Днепър ", както и на други висши офицери, се споделя в изказването.

Посещенията на съветския президент в щаба на Днепровската група войски в Херсон и в щаба на Националната армия " Восток " в Луганската национална република не са били авансово готови, заяви ТАСС, като цитира пресслужбата на съветския държавен глава. По време на визитите Путин е изслушал отчетите на военните командири за обстановката в Херсонска, Запорожка и Луганска област.

 
Кремъл не посочи по кое време Путин е взел участие в срещите.

 

Би Би Си отбелязва, че той е представен да споделя на срещата в Херсонска област, че въпреки да не желае да ги разсейва от отговорностите им, за него е значимо да чуе тяхното мнение за това по какъв начин се развива обстановката, да ги изслуша, да обменят информация.

Това е първото посещаване на съветския президент в Херсонска област и Луганската национална република. Предишното му посещаване в следените от съветските сили украински райони беше на 19 март в Мариупол.

" Ройтерс " напомня, че съветските войски се отдръпнаха от Херсон, столицата на региона, предишния ноември и подсилваха позициите си на отсрещния бряг на река Днепър в очакване на украинска контранастъпление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР