Путин би желал да продължи войната, за да постигне някаква

...
Путин би желал да продължи войната, за да постигне някаква
Коментари Харесай

Кадиев за олиото и Нинова: Това не е тема на министър!

" Путин би желал да продължи войната, с цел да реализира някаква форма на васализация на Украйна, което украинците няма да одобряват, без значение от това кой би бил на власт. Те желаят демократична и самостоятелна страна - нещо, което им хареса през миналите години ". Това сподели Георги Кадиев, някогашен депутат и деятел на Българска социалистическа партия, в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ", което се излъчва по TV+ и TV1.

" Ако бъде разгласен дефолт на външния дълг на Русия, това значи, че няма да има вложител, който да влезе повече в тази страна. Санкциите и случката на Путин в този момент ще създадат по този начин, че той даже и да завоюва тази война, ще загуби мира, т.е. няма да може да води последваща ", счита Кадиев.

" Путин би желал част от Молдова и кулоар към Калининград, което обаче значи завземане на Прибалтийските републики, т.е. война с НАТО ", разяснява още някогашният деятел на Българска социалистическа партия.

" В България путинистите няма да спрат да отъждествяват Путин с Русия до момента в който той не падне от власт. Не поддържам Българска социалистическа партия в отхвърли да гласоподава за глобите против Русия ", добави той.

" Нинова не е права за далавера с цените на олиото, това не е тематика на министър ", съобщи още гостът на Веселин Дремджиев.

" Проектът на Янев ще изяде от гласоподавателите на Българска социалистическа партия ", предвижда Георги Кадиев.

Целия диалог сред Веселин Дремджиев и Георги Кадиев можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР