Пустинен остров ... информацията за това какво да очаквате от

...
Пустинен остров ... информацията за това какво да очаквате от
Коментари Харесай

Как се държат различните зодии, когато попаднат на пустинен остров

Пустинен остров... информацията за това какво да очаквате от човек в рискови условия е доста потребна.
Овен
Изследването на острова ще стартира с проведена от Овена организационна среща по залез слънце под 3-та палма вляво. Ще продължи 2 часа и всеки ще получи своя зона на отговорност. Овенът знае, че неорганизираните хора деградират.
Телец
Вече почнал да строи сал. Който желае, може да се причисли, само че в случай че не желае, най-малко да не пречи.
Близнаци
Излегнал се е на плажа. Като цяло фантазията на всеки Близнак е се излежава непрекъснато на необитаем остров. Сбъдната фантазия! Близнаците лежат дъвчейки тропическа тревичка и се радват на невиждания си шанс.
Рак
Поглежда наляво, надясно и изчезва в храстите. Появява се след 1-2  с риба, банани и прясно погубен рак, който нямал време да разбере какво се е случило.
Лъв
 Голямо благополучие чака тези 5 зодии пред пролетта Голямо благополучие чака тези 5 зодии пред пролетта
Казват, че „ шансът обича квалифицираните “. Може би има някаква истина в това. Ето кои знаци от зодиака ще бъдат щастливи пре...
Той е колеблив: тъжно е, че доста подчинени са останали на континента, и в това време е радостно, че има доста нови подчинени и няма конкуренция.
Дева
Всички ще бъдат въвлечени в зоологическа експедиция. Тя се интересува не какво можете да се яде на острова, а какво може да ви изяде. Не пипайте с ръце!
Везни
Лека въздишка и... стартира да споделя анекдот. Везните считат, че са виновни за положителното въодушевление на всички в рискови условия. Ако планирате да плувате на необитаем остров, вземете със себе си Везни.
 Купете си остров на търг Купете си остров на търг
На Бахамските острови е разгласен за продажба най-южният остров на архипелага Сейнт Ендрюс, прочут още като Педя острова, оповестява БГНЕС...
Скорпион
Те взимат ексцентрични решения на проблемите. той към този момент е седнал в поза лотос и изпраща умствени сигнали до всички, които могат да оказват помощ: капитаните на кораби, чийто път се намира покрай острова, службите на бреговата защита на прилежащите на острова страни.
Стрелец
Той даже не позволява, че няма да има избавителна експедиция, моторът на хеликоптера към този момент се чува от океана. Междувременно той ще убие всички близки змии, паяци и друга фауна, ще научи по какъв начин да построи хижа, да разпали огън с камъни и да дезинфекцира локалната вода.
Козирог
 Чували ли сте за Забраненият остров? Мястото, на което не позволяват туристи Чували ли сте за " Забраненият остров "? Мястото, на което не позволяват туристи
Нa прaктикa нямa мecтa пo cвeтa, къдeтo чoвeк дa нe e cтъпил. Хoрaтa нaиcтинa ca пoceтили вcички мecтa нa плaнeтaтa. И вce пaк нa кaртa...
Той е гледал филми за необитаемите острови и тези познания ще стартира да ползва - първото планувано изследване на острова, по-късно построяването на подслон.
Водолей
По дяволите, смут - без Wi-Fi! По принцип Водолеят няма други аргументи за обезсърчение. Този интроверт по формулировка не може да се опасява, че е откъснат от цивилизацията.
Риби
Ще се изнерви, даже ще се побърка всички, задавайки непрестанно  въпроса: " Ще ни спасят ли? "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР