Пуснете дневната светлина да влезе в дома ви През деня

...
Пуснете дневната светлина да влезе в дома ви През деня
Коментари Харесай

Как да освежите дома в 5 бързи стъпки

Пуснете дневната светлина да влезе в дома ви

През деня позволете на естествената слънчева светлина да влезе в дома ви, тъй като нахлуваща през прозорците, светлина ще усъвършенства мигновенно настроението ви, а всичко към вас ще наподобява по-хубаво.

Вечер пък направете противоположното - изключете лампите и оставете единствено настолните лампи и запалените свещи, за повече уют.



Нарушете разпоредбите за нареждане
Трябва ли да се събуваме, когато влизаме у дома?
Може би сте забелязали, че в доста филми основният воин не смъква обувките си, когато влиза в къщата. Това може да наподобява необичайно, осо...
Прочети повече
Когато разполагате с лимитирано време, можете да си позволите да не спазите разпоредбите за прецизно нареждане.

Приберете всички ненужни движимости, които основават непотребен безпорядък по чекмеджетата, като си обещаете да ги вкарате в ред, когато имате време.

Забършете праха и остранете забележимите петна

Предметите вкъщи, килимите и рафтовете са същински магнити за прахуляк. Използвайте какъвто и инструмент на разположение да имате, с цел да премахнете бързо най-големите и най-видимите замърсявания - мокри кърпи, остарял парцал, бързо разчистване с ръка. 

Да, дълбокото разчистване ще направи всичко доста по-страхотно, само че когато нямате честа опция за това, отделяйки постоянно по 5 минути - това ще държи дома в порядъчен тип и ще спести много, когато пристигна време за по-мащабно разчистване.
5 неща, които в никакъв случай не трябва да изхвърляме от вкъщи си
Най-напред ще уточним, че с днешната публикация нямаме за цел да насърчим събирането на ненужни движимости в дома ви. Има обаче няколко предмета,...
Прочети повече
Върнете мебелите по местата им

На всички ни се е случвало да се огледаме и да установим, че или някой стол е стигнал чак до другия ъгъл на стаята, или холната масичка е много по-далеч от дивана. Върнете всичко на местата им. Този простоват акт, ще вътвори чудноват и бърз ред в дома.



Ароматизирайте помещението

Когато стаята ни мирише на хубаво, тя автоматизирано получава и по-подреден и приятн тип. Просто обонянието ни е директно обвързвано със зрението и тази " заблуда " в действителност прави доста бърза и чудесна работа, за по-уютна и приветлива стая.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР