Пуснат под гаранция убиец закла бившата си приятелка и изяде

...
Пуснат под гаранция убиец закла бившата си приятелка и изяде
Коментари Харесай

Канибал сготви мозъка и сърцето на приятелката си

Пуснат под гаранция палач закла някогашната си другарка и изяде сърцето, белия дроб и част от мозъка й, заяви “Ню Йорк Дейли Нюз ”. Миналата седмица 33-годишният Джоузеф Обър­хенсли се опитал да нахлуе в дома на някогашната си другарка в Джеферсънвил, щата Индиана. 13-години по-възрастната от него Тами Джо Блантън незабавно се обадила на полицията. Нападателят усетил накъде духа вятърът и избягал, само че с цел да се върне по-късно.

След като дамата не пристигнала на работа на идващия ден, обезпокоените й сътрудници също потърсили помощта на органите на реда. След като позвънили на вратата на жилището, отворил самият Обърхенсли. Кървавите белези по ръцете му предиздвикали служителите на реда да го претърсят неотложно. В джоба на панталона му разкрили джобен нож и кичури коса и стремително го закопчали с белезници. Но най-зловещата панорама ги очаквала в банята.

Покрита с мушама, във ваната лежала мъртвата Тами Блантън. Черепът й бил отворен, тялото - грубо обезобразено. На маса в стаята лежали клещи, паница, тиган и други готварски принадлежности, оцапани с кръв и цялостни с кожа и кости – смразяващи следи от същински канибалски гуляй. “Обвиняемият призна, че е сготвил и изял елементи от мозъка”, оповестяват служителите на реда в служебния доклад. По време на разпита в понеделник Обърхенсли се е отметнал от показанията си с думите: “Задържали сте неверния човек. Казвам се Зевс Браун”.

Обърхенсли се озовава в пандиза през 1998 година, когато малко след раждането на общото им дете прострелва 17-годишната си другарка, а по-късно пробва да се самоубие. През 2012 година е пуснат под гаранция против скромната сума от $500, макар че прокуратурата го разказва като “обществено опасен”. Процесът за убийството ще стартира на 16 февруари 2015 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР