Пуснахме движението по новоизграденото кръгово кръстовище в кв. Драгалевци“. Направени

...
Пуснахме движението по новоизграденото кръгово кръстовище в кв. Драгалевци“. Направени
Коментари Харесай

Пуснато е движението по новото кръгово кръстовище в кв. “Драгалевци“

" Пуснахме придвижването по новоизграденото кръгово кръстовище в кв. „ Драгалевци “. Направени са нови тротоари и улично осветяване. Чрез построяването на това кръстовище ще бъдат контролирани пътните потоци и усъвършенстван трафикът в региона " – каза през днешния ден заместник-кметът на София Евгени Крусев при инспекция на обекта дружно с кмета на регион „ Витоша “ инж. Теодор Петков.

Премахната е остарялата паважна настилка и е положена нова асфалтобетонова, оразмерена за тежко придвижване. Новоизграденото кръгово е с вътрешен радиус 9 м, обезпечени са две ленти за придвижване в кръстовището с широчина по 3.5 м. Габаритите на вход-изходите на ул. „ Захари Зограф “, ул. „ Лагадина “ и южната страна на ул. „ Папрат “ остават непроменени от съществуващото състояние. По ул. „ Захари Зограф “ се възвръща повдигната пешеходна пътека и са планувани три нови: на ул. „ Папрат “ и на ул. „ Карнобатски проход “.

Предвижда се при започване на идната седмица да стартират ремонтни действия и по ул. „ Боянска “ в регион „ Витоша “. Движението там няма да бъде напълно спирано, а ще бъде стеснявано в избрани сектори. По обекта " Софийска вода " към този момент извърши замяна на тръбопровод и следва замяна на настилката в последната останала неремонтирана част от улицата.

Продължава дейната работа и към учебните заведения и детските градини в столицата. В момента се освежават пътните маркировки, възобновяват се настилки, парапети и пътни знаци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР