Пуснаха „златни“ домати по около 5 лв. за бройка в

...
Пуснаха „златни“ домати по около 5 лв. за бройка в
Коментари Харесай

Продават златни домати по 5 лв. за бройка

Пуснаха „ златни “ домати по към 5 лева за численост в огромен търговски обект в Кюстендил. Това провокира всеобщо неодобрение и мнения измежду кюстендилци, които бяха решили да сложат на трапезата си обичайната шопска салата за Игнажден.

„ Отивам аз на щанда да пазаря и какво да видя. Те продават домати, които са с генезис от Турция – клас 2, за 4.39 лева На самата табела обаче е записано, че става въпрос за численост, а не за кг. Нямаше по какъв начин да не попитам продавачките. Те се усмихнаха и споделиха, че просто е станала неточност, в случай че си купя едно кило да ми го таксуват още веднъж на касата с тази неточност “, възмущава се 38-годишна кюстендилка.

Само за няколко часа въпросната цена на доматите в Кюстендил обиколи и всички обществени групи. Възмутени кюстендилци разясниха, че надалеч по-евтино ще им излезе да си закупят за празничната софра месо, вместо домати, написа в. "Монитор ".

„ Като поставят такава голяма табела е обикновено да погледнат какво написа на нея. Иначе кой естествен човек ще си купи домати. Добре, че въпреки всичко става въпрос за неточност в надписа, а не за действителна цена “, възмущават се още кюстендилци.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР