Пуснаха за движение кръстовището на Граф Игнатиев“ и Денкоглу“Пуснаха за

...
Пуснаха за движение кръстовището на Граф Игнатиев“ и Денкоглу“Пуснаха за
Коментари Харесай

Пуснаха за движение кръстовището на „Граф Игнатиев“ и „Денкоглу“
Пуснаха за придвижване кръстовището на „ Граф Игнатиев “ и „ Денкоглу “
Пуснаха за придвижване кръстовището на „ Граф Игнатиев “ и „ Денкоглу “. Мярката е краткотрайна и е за да се облекчи трафика в региона, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Кръстовището е изпълнено на бетон, а на идващ стадий ще бъде положена и асфалтова настилка.

Започна ремонтът и на кръстовището на ул. „ Граф Игнатиев “ и бул. „ Васил Левски “.

В същото време периметърът на ремонта на ул. „ Солунска “ се усили от бул. „ Витоша “ до „ Граф Игнатиев “. До момента беше затворен сектора до ул. „ Ангел Кънчев “. В момента тече слагането на оградите, като се понижава и тротоарното пространство.

До края на месеца е затворено за придвижване и кръстовището на улиците „ 6-ти септември “ и „ Граф Игнатиев “. Променена е посоката на придвижване на транспортни средства по ул. „ 6-ти септември ”, където придвижването става в двете посоки в сектора от ул. „ Хан Крум “ до ул. „ Граф Игнатиев ”.

Закрити са местата за почасово платено паркиране и местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент ” по ул. „ 6-ти септември ” от ул. „ Ген. Паренсов ” до ул. „ Граф Игнатиев ”.

Екипът ни видя, че табелите, които оповестяват за новото ограничаване са сложени прекомерно ниско и съставляват заплаха за пешеходците. Ще сигнализираме Столичната община за позволения пропуск с искане табелите да бъдат вдигнати на безвредна за минувачите височина.

От през днешния ден стартира ремонтът на градинката на „ Кристал “ и площада към храм-паметника „ Свети Александър Невски “. Ще бъдат ремонтирани и тротоарите по ул. „ Московска “. Продължава ремонтът на кръстовището на бул. „ България “ и „ Ив. Евстатиев Гешов “, където се подменят релсите на трамвай №7. За времето на ремонта той е заместен от рейс. Маршрутът на линията е от Националния исторически музей през квартал „ Борово “, по бул. „ България “ до Петте кьошета.

Тече и осъществяването на първия стадий от преасфалтирането на бул. „ Васил Левски “ от бул. „ Патриарх Евтимий “ до Ректората на СУ „ Св. Климент Охридски “. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР