Пуснаха в продажба билетите за най-голямото снукър събитие в България

...
Пуснаха в продажба билетите за най-голямото снукър събитие в България
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за снукър събитието на годината в България

Пуснаха в продажба билетите за най-голямото снукър събитие в България тази година – „ Terter Snooker Match” сред международния първенец Марк Уилямс и финалиста Джон Хигинс. Двете международни звезди ще изиграят два мача надлежно в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември).

Двубоите ще бъдат самобитен реванш от финала на Световното състезание тази година, когато в един от най-красивите и трагични финали в историята на снукъра Марк Уилямс надви над Джон Хигинс.

Билетите за двете срещи може да закупите от уеб страницата на Eventim или цялата партньорска мрежа на разпространителите. Цените на пропуските са от 40 до 150 лв.. Най-скъпите билети (ULTRA VIP-150лв) ще имат най-хубаво местонахождение по отношение на снукър масата.

Организаторите дават обещание след дуелите двете снукър митове да раздават подписи за почитателите на снукъра в България, които не стопират да поддържат спорта и да пълнят залите. Именно с помощта на способената българска публиката топ играчите от света на снукура не отхвърлят посещаване в нашата страна.

На 20 ноември от 20:00 часа ще бъде първия дуел наименуван „ Реваншът “ в София в познатата ни зала „ Универсиада “. На идващият ден 21 ноември „ Реваншът “ продължава в Пловдив в зала „ Колодрума “ също от 20:00 часа. Вземете вашият билет за „ Реваншът “ ТУК!

Пуснаха в продажба билетите за снукър събитието на годината в България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР