Пуснаха от ареста касиера от Разлог, който вчера инсценира обир

...
Пуснаха от ареста касиера от Разлог, който вчера инсценира обир
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста касиера, който инсценира обир в Разлог

Пуснаха от ареста касиера от Разлог, който през вчерашния ден инсценира грабеж в разплащателен офис за сметки. Наблюдаващият прокурор е решил, че не са събрани задоволително доказателства по случая, по тази причина на този стадий няма да повдига обвиняване против Васил Татарски.

30-годишният мъж беше освободен от ареста късния следобяд през днешния ден.Той подвигна на крайник полицията в Разлог през вчерашния ден откакто подаде сигнал за въоръжен обир в офиса, в който работи.

След траяли няколко часа разпити, признал, че е излъгал и самичък е инсценирал кражбата на към 5 000 лв. поради насъбрани задължения.

Тази заран офисът беше отворен, а клиентите се обслужваха от притежателя. Той съобщи, че не е знаел за финансовите проблеми и задължения на служителя, който е и негов братовчед.

Не съм слушал да е имал някакви съществени финансови усложнения. Ние сме дребен град по принцип, хората се знаят, само че не съм имал информация за него, че е податлив към хазарт. Досега нямахме никакви проблеми, ние работим от скоро, от към месец, не е имало никакви проблеми. Не знам, в случай че се окаже правилно това, което излиза по малкия екран ще си понесе отговорността, сподели притежателят на офиса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР