Пуснаха майката на битите близначета от ареста Майката на битите

...
Пуснаха майката на битите близначета от ареста Майката на битите
Коментари Харесай

Пострадалите близначета болни от церебрална парализа

Пуснаха майката на битите близначета от ареста Майката на битите близначета се барикадира в дома си Появи се бабата на битите близначета, желае да ги гледа

Близначетата Стефан и Габриела, които бяха признати по неотложност в понеделник в УМБАЛ „ Свети Георги “, са заболели от лекостепенна детска церебрална парализа. Това съобщи за „ Марица “ персоналният им доктор лекар Янко Трифонов. Диагнозата е била сложена от експерт – детски невролог.

Трифонов описа, че при раждането тежестта на децата е било малко под долната граница на естественото – били надлежно 2,3 и 2,4 кг. В следствие лекарят почнал да следи характерни признаци в нервно-физическото положение на бебетата и липса на тегло.

Когато децата били на 6 месеца, Трифонов дал на родителите направление за експерт, само че те не отишли. На седмия месец още веднъж изпратил децата на детски невролог, само че родителите още веднъж не посетили способния доктор, тъй като мъчно се намирали часове.

В последна сметка родителите взели ново направление и завели децата на невролог, който сложил и диганозата. Тогава била стартирана и рехабилитация, само че джипито по този начин и не получил противоположна връзка от експерта.

По думите на Трифонов, фамилията в никакъв случай не са давали признаци, че нехаят за малчуганите. Не били давали и какъвто и да е мотив лекарят да сигнализира обществените служби.

През годините на децата били направени всички имунизации.

Най-вероятно диагнозата е повода децата да са с такова тегло. Това би обяснило и за какво майката беше пусната от ареста без да и бъдат повдигнати обвинявания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР