Пускат в експлоатация пречиствателната станция в Асеновград след 72 часови

...
Пускат в експлоатация пречиствателната станция в Асеновград след 72 часови
Коментари Харесай

Пускат пречиствателната станция в Асеновград

Пускат в употреба пречиствателната станция в Асеновград след 72 часови проби. Съоръжението ще влезе в режим на работа през октомври тази година. За задачата при започване на идващия месец пречиствателната станция ще премине през подобаващ режим на експлицитните 72-часови проби. Това заяви кметът на Асеновград лекар Емил Караиванов след работна ревизия на мястото на екоинсталацията.
Считано от 24.08.19 година, бе възобновена работата по завършване на дейностите за въвеждане в употреба на пречиствателната станция за отпадни води на Асеновград. На място на градежа се организираха диалози сред представители на консорциума, извършващ строителните действия, строителният контрол на обекта и кмета на общината. “Увериха ме, че стартират осъществяването на единични и сложни тествания на инсталираните машини и уреди и след седмица ще има 72-часови проби за работа на станцията. А месец по-късно оборудването ще бъде въведено в употреба ”, удостовери Караиванов.
Новата екологична облага на Асеновград подрежда общината измежду точките в страната, в които в цялостен размер ще се прави филтриране на отпадните води. Припомняме, че инвестицията бе обезпечена като част от реализирането на плана за Воден цикъл в града. Заработването на оборудването трябваше да бъде осъществено още преди към осем месеца, само че заради липса на работни фрагменти то се забави. „ Ефектите от въвеждането в употреба на пречиствателя за отпадни води са коментирани неведнъж и ние сме задоволени от тази сполучлива екоинвестиция ”, сподели в умозаключение кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР