Пускат парното в София. Първи ще бъдат включени детските градини

...
Пускат парното в София. Първи ще бъдат включени детските градини
Коментари Харесай

Пускат парното в София

Пускат парното в София. Първи ще бъдат включени детските градини и ясли, образователните и здравните заведения. След това отопление ще имат и жилищните здания във всички региони и най-после администртивните здания и стопанските консуматори.
От " Топлофикация София " припомнят на клиентите си да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да потърсят подпомагане от обслужващата ги компания – топлинен счетоводител.
Важно е преди стартирането на отоплението клиенти да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил, оповестяват от сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР