Пускат кучета да душат за депутати-наркомани в Камарата на общините

...
Пускат кучета да душат за депутати-наркомани в Камарата на общините
Коментари Харесай

Кучета ще душат за депутати-наркомани в Камарата на общините в Лондон

Пускат кучета да душат за депутати-наркомани в Камарата на общините в Лондон, оповестява The Times. Председателят на Камарата на общините Линдзи Хойл счита да организира следствие на наркоманията в Уестминстър. Той даде обещание да включи полицията, откакто в Народното събрание започнаха да се появяват от ден на ден доказателства за използването на кокаин и други противозаконни субстанции, а следи от тях бяха открити тук-там, налични единствено за хора с депутатски пропуски. Камарата на общините ще разиска въпроса идната седмица.

Долната камара на английския парламент от дълго време употребява кучета-търсачи за търсене на експлозиви, а в този момент се чака да разшири техният състав и да се намерят такива, които откриват опиати. Според английския вестник предишния месец в Камарата на общините са получили уведомление, че сред постройките на Народното събрание може да се усети миризма на марихуана. Следи от опиати клас А са откривани при вечерна инспекция в 11 от 12-те тествани тоалетни, в това число в най-близките до кабинетите на министър-председателя и министъра на вътрешните работи. До някои от тези санитарни пространства се стига единствено с депутатски пропуски.

Премиерът Борис Джонсън се ангажира да вкара нови строги ограничения против употребяващите кокаин от междинната класа и да промени схващането, че някои хора могат да одобряват опиати от клас А без никакви последици. Изданието допуска, че министър-председателят ще „ даде урок “, като накаже някои от високопоставените извършители. Максималното наказване за всяко лице, задържано за владеене на противозаконни субстанции, е седем години затвор.

„ Кокаиновата просвета процъфтява в Народното събрание. “, споделя политик-ветеран от Уестминстър пред The Times. По думите му някои хора са резиденти, а други единствено се въртят към този кръг.

„ Някои от тях са необятно известни, други са млади амбициозни депутати и служители, само че всички рискуват кариерата си “, отбелязва политикът.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР