Пускането на Vivo NEX и OPPO Find X може да

...
Пускането на Vivo NEX и OPPO Find X може да
Коментари Харесай

Снимка на Nubia Z18 показва много тънка рамка, която ще изненада всеки

Пускането на Vivo NEX и OPPO Find X може да докара до внезапно увеличение на броя на пълноекранните, в действителност безрамкови телефони. Nubia е една от първите измежду OEM производителите, която пусна телефон с тънка рамка. Към момента, компанията има намерение да пусне Nubia Z18 с доста високо съответствие на екрана до корпуса. Така, че чакаме да забележим Z18 със супертънка, съвсем незабележима рамка.

В Интернет се появи нова фотография, която, както се счита, ни демонстрира идния смарт телефон Nubia Z18.
Едва ли има някаква специфичност, която може да удостовери, че това е Z18, като се изключи интерфейса на камерата. Потребителския интерфейс на камерата е тъкмо същия, както и при Nubia Z17s (за съпоставяне виж фотографията по-долу).



Ние обаче виждаме, че Nubia Z18 наподобява по друг метод, защото рамката към екрана е доста тънка – от четирите страни. Тя е толкоз тънка, че там е невероятно да се сложи предна камера. Няма никакви признаци, че датчикът на камерата е от горната страна или изпод, само че ние нямаме учредения да твърдим, че телефонът ще бъде оборудван с предна камера.

По-рано се смяташе, че Nubia Z18 ще има разрез в екрана, само че сходен на този, който видяхме в Essential Phone, само че новата фотография демонстрира неналичието на всевъзможен разрез в екрана. Освен това, съотношението сред екрана и корпуса би трябвало да бъде доста по-високо, в сравнение с при предходните модели на Nubia.

Що се отнася до хардуерния заряд, тук се чака, че Z18 ще бъде оборудван с 5,99-инчов екран с FHD + резолюция (2160 x 1080 пиксела). Устройството ще работи въз основата на чипсета Snapdragon 845. Един от разновидностите е да бъде модел с 6 GB оперативна памет и 64 GB вградена за предпазване. Също по този начин ще се предлага и по-добър вид с 8 GB оперативна памет и 128 GB за предпазване. Телефонът се зарежда от батерия с потенциал 3,350 мАч и работи под Android 8.0 Oreo. Очаква се, че Z18 ще бъде оборудван с двойна камера, която ще включва 24-мегапикселова съществена и 8-мегапикселов спомагателен датчик. На задния панел би трябвало да се намира читател на пръстови отпечатъци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР