Пускането на Северен поток 2 би означавало вдигане на бял

...
Пускането на Северен поток 2 би означавало вдигане на бял
Коментари Харесай

В Берлин сравниха пускането на „Северен поток 2“ с капитулация на Германия

Пускането на " Северен поток 2 " би означавало " повдигане на бял байрак в Германия и Европа " пред Русия, сподели вицеканцлерът и министър на стопанската система Робърт Хабек в изявление за ZDF.

" Пускането в употреба на " Северен поток 2 " явно не е алтернатива. Не можем в допълнение да увеличим зависимостта от съветския газ ", изясни ръководителят на немското министерство на стопанската система. В този случай, сподели той, " Русия ще реализира задачата си да наруши глобите ".

" Това би означавало да вдигнем бялото знаме в Германия и Европа. Не би трябвало да вършим това ", сподели Хабек и добави, че Германия е " мощна страна ". Той предизвести да не се преглежда възобновяването на доставките на съветски газ през газопровода " Северен поток " като знак за надежност. Поради тази причина Хабек означи, че Германия би трябвало да бъде по-икономична в потреблението на сила и означи, че би трябвало да откри различни снабдители на газ.

По въпроса за турбината на Сименс, която е нужна за цялостното действие на газопровода " Северен поток ", министърът назова казуса с елемента " преувеличен мотив " и " неубедителна игра " на Русия. По негово мнение, компанията Газпром има задоволително турбини, тази една турбина няма да е витално нужна.

В същото време ръководителят на немското министерство на стопанската система уточни, че още преди плануваните профилактични работи по " Северен поток ", газопроводът е можело въпреки всичко да бъде претрупан на 100%.

По-рано Хабек сподели, че на фона на нуждата от икономисване на сила, той почнал да се къпе по-малко. Запитан какъв брой време му лишава да се изкъпе, Хабек сподели, че „ сътрудник от Холандия неотдавна му споделил гордо, че желаят да употребяват акция за понижаване на междинното време за душ от 10 на пет минути “. " Трябваше да се дръзвам на това. Никога не съм се къпал за пет минути през живота си. Взимам си бърз душ ", приключи той.

На 25-ия Петербургски интернационален стопански конгрес съветският президент Владимир Путин съобщи, че в Европа " същинските ползи на жителите, на националния бизнес се изтласкват все по-навътрев задния двор ". По неговите думи такова отделяне от действителността може да докара до " съществени социално-икономически промени, до деградация, а в близко бъдеще и до промяна на елитите ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР