Пускането на някого може да е лесно на теория, но

...
Пускането на някого може да е лесно на теория, но
Коментари Харесай

Ако не го забравиш, никога няма да намериш любовта

Пускането на някого може да е елементарно на доктрина, само че е мъчно за осъществяване.

Това е нещо, за което приказваме непрестанно. Обсъждаме верния метод да го създадем, загатваме смисъла му. Инструкторът по йога може да ви каже да пуснете всичко, което ви тревожи, да се концентрирайте върху дишането си и да оставите всичко останало да се отмие. Приятел може да ви каже да пуснете непостоянната си половинка, да се концентрирайте върху себе си и да спрете да инвестирате в хора, които не виждат цената ви.

Може би даже вие си казвате да ги пуснете. Пуснете хората, които ви нараняват, които ви предават. Пуснете връзките, които не се получиха или „ съвсем нещата ”, които болят повече, тъй като в никакъв случай не са били осъществени. Пуснете разстройването от неприятните изявленията за работа. Просто ги пуснете.

Но това е мъчно. Изисква процедура, безрезервност и неуместната осъзнатост, която би трябвало да пуснете.

И знаейки, че би трябвало да създадем нещо, в никакъв случай не е доста занимателно.

Задържането на предходна обич, колкото и доброжелателно да е, няма да ви се отплати добре в дълготраен проект.

Да обичате някого е красиво. Дори когато нещата не се получат. Дори когато ви боли, не е верният за вас и се оказва някой, който е просто временен миг. Всеки път, когато обичаме, си коства да си спомним, само че не и да се завладяваме.

Ако сте толкоз заседнали да мислите за предишното, в никакъв случай няма да дадете на бъдещето си почтен късмет.

Ако обезверено желаете да се вкопчите, вместо да го пуснете, в никакъв случай няма да имате опция да видите какъв брой прелестен може да бъде този свят. Любовта не е само прекарване. Може да се случи още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Но в случай че откажете да я видите, в случай че решите да мислите за това, което преди сте имали, сигурно няма да получите благополучен край.

Пускането не значи да забравим. Всеки, който ви каже това не схваща по какъв начин работят спомените. Те не престават. Придържат се към нас, от време на време без значение дали ги желаеме или не!

Това, че сте пуснали някого, не значи, че сте изтрили мозъка си за всичко, което е било преди. Да пуснете просто значи да си позволите да започнете изначало.

Пускането значи, че може да се появи нещо друго. Пускането значи, че нежната обич, която сте имали, може да съществува още веднъж. Може да наподобява друго. Може да се усеща друго. Но може да съществува, в случай че ѝ позволите.

Ако го пуснете, казвате: „ Готова съм да стартира нещо ново. “

Така че, допускам остава въпросът:

Готова ли си? /dama.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР