Пускането на iQOO Z7 Pro 5G съвсем наскоро беше обявено

...
Пускането на iQOO Z7 Pro 5G съвсем наскоро беше обявено
Коментари Харесай

Всичко до момента за iQOO Z7 Pro 5G: спецификации, дата на представяне, цени  

Пускането на iQOO Z7 Pro 5G напълно неотдавна беше оповестено в Индия. Но в този момент нов лийк разкри ценообразуването, основните спецификации и вероятния график за пускане на идното устройство.

Спецификации на iQOO Z7 Pro

Последното приключване на информация идва от известния типстър Парас Гуглани. Съобщава се, че новият модел Z7 Pro 5G на китайския производител на смарт телефони ще има висок 6,78-инчов AMOLED екран, който има извити ръбове и 120Hz периодичност на освежаване.

Този модел евентуално също ще разполага с FHD+ резолюция и съответствие на страните 20:9. Z7 Pro може да бъде оборудван с чипсета MediaTek Dimensity 7200, който е комбиниран с 8GB или 12GB RAM памет и 128GB или 256GB памет за предпазване.

Устройството евентуално ще работи с операционна система Android 13. Гуглани твърди, че новият телефон iQOO ще има 4600mAh батерия, която поддържа 66W бързо зареждане. Отзад явно ще разполага с двойна камера, която се състои от 64MP главен датчик и 2MP телефото датчик. Междувременно начело може да има 16MP селфи камера.

Цени и дата на стартиране на пазара

Типстърът Гуглани показа, че iQOO Z7 Pro 5G ще бъде пуснат в продажба в Индия на цена сред 25 000 и 30 000 индийски рупии (между $305 и $366).

Вероятно ще бъде съперник на OnePlus Nord CE 3 в Индия. Освен това Гуглани добави, че компанията ще бъде хазаин на събитието за показване на смарт телефона през първата или втората седмица на идващия месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР