Пускаме сигнал до прокуратурата за възпрепятстване на законен протест. Това

...
Пускаме сигнал до прокуратурата за възпрепятстване на законен протест. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пускаме сигнал за възпрепятстване на законен протест, това бе план за създаване на етническо напрежение

Пускаме сигнал до прокуратурата за възпрепятстване на легален митинг. Това съобщи пред БТВ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов. Той съзря в недопускането им до плажа в парк „ Росенец “ проект за основаване на етническо напрежение.
„ Това беше проект, този проект е на Делян Пеевски и през вчерашния ден ясно се видя, че той ръководи министерството “, добави Иванов. Заедно със заместник-председателя Иво Мирчев, те обясниха, че са имали безусловно всички разрешителни за провеждането на митинга.„ Освен това предния ден се свързахме с всички полицейски началници в Бургас, викаха ни: „ Спокойно, момчета, всичко е умерено “. Кметът на Бургас също сподели, че всичко е наред. Полицията ни излъга, по пътя изпреварихме 50 рейса на Движение за права и свободи “, разгласи в студиото Мирчев, който за малко през вчерашния ден беше даже задържан от полицията.
„ Действията на полицията бяха безусловно непотребни, имаше път, по който да се стигне без конфликт с Движение за права и свободи. Всички видяха, че когато нашите съидейници стигнаха там нямаше борба. Хората пяха дружно „ Мила Родино “ и това не е знак, че ние сме се прегърнали с Движение за права и свободи, просто хората желаят завършек на тази корупция и този модел в страната. Виждаме неспособност на ГЕРБ да ръководи Министерство на вътрешните работи “, безапелационен бе Христо Иванов. Като доказателство за думите си той уточни обстоятелството, че Борисов изиска оставката на шефа на полицията, само че откакто той я е подал, вътрешният министър Младен Маринов не я е приел.
Христо Иванов напомни и побоят, нанесен на момче в петък вечерта от полицията. „ Заради отвратителния побой Младен Маринов би трябвало да бъде изхвърлен от това министерство мигновено, зависещ е на Делян Пеевски. Министърът позволява полицията да бие юноша по този метод, това беше екзекуция “, добави съпредседателят на „ Демократична България “.
Ходенето в „ Росенец “ преди 4 дни се трансформира в гениална PR концепция с помощта на безусловно тежката некомпетентност на реакцията на НСО. Ние от дълго време работим по този материал. Не съм предполагал, че охранителите на НСО ще се държат като защита на мафиотски необут “, безапелационен бе Иванов.
„ Вчера, като стана ясно, че не можем да бъдем спрени, Бойко Борисов ми се обади и ми даде обещание, че ще ми даде всички документи, свързани с Лукойл и Росенец. Очаквам това да се случи, чакам оставките на Данаил Кирилов и Младен Маринов за това, че в тази обстановка се оказаха подчинени на Пеевски и Доган. Време е за избори “, безапелационен бе Христо Иванов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР