Пушилин каза, че предпочита да реши спорните въпроси с Киев

...
Пушилин каза, че предпочита да реши спорните въпроси с Киев
Коментари Харесай

Лидерът ДРН: Ще победим с помощта на ”голяма Русия”!

Пушилин сподели, че избира да реши противоречивите въпроси с Киев към демаркирането на " границата " сред Украйна и ДНР по кротичък път, само че в това време си резервира правото да изиска помощ от Русия. Украйна не е подготвена за спокойно споразумяване на проблемите, регистрира той.

Пушилин благодари на Москва, че е признала така наречен Донецка национална република.

" Украинската " експанзия " се ускорява ", сподели той, определяйки обстановката като " сериозна ". Според него украинските държавни сили правят провокации, които са довели до гибелта на хора.

" Ние ще победим благодарение на " огромна Русия ", изрази убеденост водачът на ДНР и акцентира, че военната готовност в " републиката " набира движение. Той увери, че в ДНР за момента няма съветски войски.

На конференцията Андрей Турчак, секретар на генералния съвет на прокремълската съветска партия " Единна Русия ", акцентира, че никоя мощ в света не може да промени правните последствия от признаването от Русия на провъзгласените от сепаратистите в Украйна Донецка и Луганска национална република.

" Руски войски може да влязат в Донбас единствено в случай че водачите на двете " републики " изискат това ", посочи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР