Пушачите са хората, които най-много допринасят за увреждането на белите

...
Пушачите са хората, които най-много допринасят за увреждането на белите
Коментари Харесай

4 храни, с които можем да прочистим БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

Пушачите са хората, които най-вече способстват за увреждането на белите си дробове. От край време се знае, че цигареният пушек е кадърен да нанесе доста провали на този орган от човешкото тяло. След време се стига до хронична кашлица, която е в следствие от натрупването на катран и слуз.

Добре е да знаете, че въпреки всичко съществуват няколко храни, с помощта на които можете да спомогнете за прочистването на белите дробове.
Ето кои са те: Грейпфрут
Плодът е богат на антиоксиданти, което води до възстановяване на клетъчната функционалност. Препоръчително е пушачите постоянно да употребяват този плод.
Чесън
За чесъна се знае, че е оръжие, което може да ни защищити от редица заболявания. Ефектът му върху човешкия организъм е непостижим. Да не приказваме за всички тези лечебни свойства, които има зеленчукът. Дори да не сте пушачи, е целесъобразно да вкарате чесън в диетата си, в случай че желаете да сте здрави и да се предпазите от голям брой болести.

Джинджифил
Антибактериалните и антивирусните свойства на джинджифила са неоспорими. Коренът на това растения способства за разширението на кръвоносните съдове, както и отделянето на храчки.
Морков
Заради богатото си наличие на витамин А, морковите също се подреждат измежду зеленчуците, които са изключително ценени и препоръчвани на пушачи. Ако желаете да неутрализирате резултата на никотина, е добре да си похапвате сурови моркови.

Разбира се, няма нищо по-хубаво от това да се откажете от нездравословния табиет, вместо да наблягате на консумация на храни, способстващи пречистването на белите дробове. Опитайте да го извършите с мисъл за вашето здраве!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР