Пункт за рециклиране №2 от кампания “Пазарджик обича ще се

...
Пункт за рециклиране №2 от кампания “Пазарджик обича ще се
Коментари Харесай

Вторият пункт за рециклиране на Тортата отваря след 30...

Пункт за преработване №2 от акция “Пазарджик обича ” ще се организира през днешния ден на " Тортата ", оповестяват основателите от Съвета за младежка политика. От 10 до 12 часа при сърцето за капачки до статута на лъва ще се събират пластмасови шишета, алуминиеви кенчета и хартия. Събраните средства от преработването им ще бъдат дарени на Микропедиатричното поделение на МБАЛ - Пазарджик.

„ Пазарджик обича “ е акция, която цели да насърчи и улесни преработването и да сплоти живущите в Пазарджик и региона към идея, сплотяваща три цели - понижаване на нездравословните за природата боклуци, оползотворяването им с преработване и подаяние, което ще направи още по-добри изискванията за новородените в болничното заведение.

Кампанията стартира през декември предходната година с слагането на пункт за събиране на пластмасови капачки във формата на огромно железно сърце, който е ситуиран до статуята на „ Лъва ” сред Община Пазарджик и Младежкия дом.

Всяка втора събота от всеки месец на същото място ще има и пункт за преработване на други материали - пластмасови шишета, алуминиеви кенчета и хартиени боклуци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР