Puma и Motorola обявиха своето партньорство в създаването на нови

Puma и Motorola обявиха своето партньорство в създаването на нови ...

Какво събра Motorola и Puma.


Puma и Motorola обявиха своето партньорство в създаването на нови спортни обувки от серията RS. Тази специална колекция обединява историята на спорта, модата, технологиите и иновациите, вдъхновени от дизайна на мобилните телефони на Motorola.

За създаването на въпросните маратонки Puma използват висококачествени материали и оригиналната си RS технология. Новият модел RS-X съчетава ретро дизайна на Puma от края на миналия век с някои акценти, използвани в най-популярните телефони на Motorola през последните 20-30 години.

На маратонките можем да видим надписите hellomoto и Mini USB, както и логото на Motorola. Подметките на RS-X пък наподобяват клавиатурата на телефон.
Снимка 418821

"Развълнувани сме от възможността да си партнираме с бранд, който е отдаден на това да налага иновации и определена култура също колкото и нас", коментира Адам Петрик, глобален маркетинг директор на PUMA.

Освен спортните обувки, двете компании ще пренесат темата и върху новите дрехи от колекцията пролет-лято на Puma. От 4 май маратонките RS-X могат да бъдат поръчани от сайта на Puma и закупени от магазините на компанията.

Източник: lifestyle.bg