Пуловерите, студеният вятър и подсмърчащите носове означават едно: зимата идва.

...
Пуловерите, студеният вятър и подсмърчащите носове означават едно: зимата идва.
Коментари Харесай

Погрижи се ПРАВИЛНО за кожата си през зимата с тези звездни съвети

Пуловерите, студеният вятър и подсмърчащите носове значат едно: зимата идва .

Колкото и да ни харесва поради празниците, красиво навалелия сняг и обичаните палта, би трябвало да признаем, че този сезон има способността съществено да утежни състоянието на нашата кожа и коса .


 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив На фокус
И с цел да не разрешаваме на климатичните условия да навредят на здравето и хубостта ни, е добре през тези месеци да създадем някои промени в ежедневната си грижа за кожата .

А от кого различен да вземем образец, в случай че не от звезди, които с помощта на стилистите си знаят какви грижи да положат, с цел да наподобяват безупречно .

Днес ви представяме няколко изпитани метода, с които да поддържате кожата си през студените месеци.

Вижте ги в галерията > > >
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Дългото палто - по какъв начин и с какво да го носите тази есен Кралица на шопинга Дългото палто - по какъв начин и с какво да го носите тази есен  Как да комбинирате поло и украшение, с цел да изглеждате луксозно Кралица на шопинга Как да комбинирате поло и украшение, с цел да изглеждате луксозно  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив Мода и козметика EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР