Пукнатини в интимните отношенията се появяват, ако партньорите правят секс

...
Пукнатини в интимните отношенията се появяват, ако партньорите правят секс
Коментари Харесай

Каква е минималната доза секс седмично за щастливите двойки?

Пукнатини в интимните връзките се появяват, в случай че сътрудниците вършат секс по-малко от един път седмично. Такива данни уточни американската секс терапевтка Бет Шева Маркъс въз основа на личната й процедура, написа Honey Nine. Тя счита, че другите двойки могат да имат разнообразни показа за минималното и обикновено количество секс.

Средно за сътрудниците е задоволително да вършат обич един път седмично, с цел да се почувстват щастливи. Ако интимността се случва даже по-рядко, добротата напуща връзките, появяват се неспокойствие и дискомфорт.

Маркъс поучава двойките да не оставят обстановката да се развива и умишлено да планирате графика на половата интензивност.

Тя предизвестява, че не би трябвало да очаквате прекалено много от първите опити да върнете искрата във връзката. Маркъс посъветва да се мисли за това не като за " плануван секс ", а като за " вечер единствено за двама ".

Сексоложката означи, че сексът не би трябвало да бъде буен, можете да го възприемете като опция да се отворите изцяло към колегата си, с цел да бъдете уязвими и да постигнете оптималната фамилиарност с него. В умозаключение Маркъс прикани да се доверите на чувствата и да не се стремите да вършиме секс по-често, в случай че сътрудниците са щастливи без него.

Преди това сексоложата Синди Дарнел даде три елементарни съвета за двойки, които имат проблеми в леглото. Според Дарнел сътрудниците би трябвало да споделят истината за желанията си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР