Пукнатини в интимните отношенията се появяват, ако партньорите правят секс

...
Пукнатини в интимните отношенията се появяват, ако партньорите правят секс
Коментари Харесай

Секс веднъж седмично е минималната доза за щастливите двойки

Пукнатини в интимните връзките се появяват, в случай че сътрудниците вършат секс по-малко от един път седмично. Такива данни уточни американската секс терапевтка Бет Шева Маркъс въз основа на личната й процедура.

Тя счита, че другите двойки могат да имат разнообразни показа за минималното и обикновено количество секс. Средно за сътрудниците е задоволително да вършат обич един път седмично, с цел да се почувстват щастливи. Ако интимността се случва даже по-рядко, добротата напуща връзките, появяват се неспокойствие и дискомфорт.

Маркъс поучава двойките да не оставят обстановката да се развива и умишлено да планирате графика на половата интензивност.

„ Хората споделят, че плануваният секс не е секси , само че знаете ли какво не е в действителност секси? Не правете секс “, пази концепцията си тя.

И предизвестява, че не би трябвало да очаквате прекалено много от първите опити да върнете искрата във връзката. Маркъс посъветва да се мисли за това не като за " плануван секс ", а като за " вечер единствено за двама ". Сексоложката означи, че сексът не би трябвало да бъде буен, можете да го възприемете като опция да се отворите изцяло към колегата си, с цел да бъдете уязвими и да постигнете оптималната фамилиарност с него.

В умозаключение Маркъс прикани да се доверите на чувствата и да не се стремите да вършиме секс по-често, в случай че сътрудниците са щастливи без него.

Преди това сексоложата Синди Дарнел даде три елементарни съвета за двойки, които имат проблеми в леглото. Според Дарнел сътрудниците би трябвало да споделят истината за желанията си.
 
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР