Пухкавата блондинка публикува снимка, от която е видно, че стреля

...
Пухкавата блондинка публикува снимка, от която е видно, че стреля
Коментари Харесай

Кобрата учи Андреа да стреля със снайпер

Пухкавата русокоска разгласява фотография, от която е видно, че стреля със снайпер, а компактно до нея е Кобрата, който й изяснява тънкостите при стрелбата.

Извън обстоятелството, че спортните комплекси би трябвало да са затворени поради ограниченията против ковид, Андреа е на върха на щастието, че отново се е събрала със своя обичан, с който се разделиха трагично преди към година. „ Днес беше вманиачен ден”, загатна за настроенията си фолкаджийката.

Кубрат и Андреа се залюбиха преди близо 10 години и прекараха дълго време като гаджета, въпреки през множеството време да живееха разграничени в разнообразни страни – певицата в България, а Кобрата в Германия. И когато всички чакаха появяването на бебе, боксьорът и певицата скъсаха.

Без Андреа до себе си, Кубрат се забърка в величествен скандал, целувайки провокативната американка Джейн Суши след шеметна боксова победа над румънеца Богдан Дину в Калифорния. Все отново боксовия лиценз на Кубрат бе избавен и той чака боксов мач против международния първенец Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон, като към момента не е ясно дали борбата се състои на тази дата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР