Публицистичното предаване „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ вече няма да е

...
Публицистичното предаване „Плюс-Минус. Коментарът след новините“ вече няма да е
Коментари Харесай

Nova спира предаването Плюс-минус. Коментарът след новините

Публицистичното предаване „ Плюс-Минус. Коментарът след новините “ към този момент няма да е част от програмата на Нова Броудкастинг Груп. Това оповестиха през днешния ден от медията.

Ето какво се споделят от малкия екран:

"NOVA и водещите Владимир Сиркаров и Кузман Илиев се споразумяха да прекратят контракта за произвеждане на предаването, поради желанието им за нов професионален път отвън медиите и публицистиката. От през днешния ден в 16:30 ч., в делничните дни, феновете ще могат да се насладят на удължените епизоди на обичания си сериал „ Намери ме “. От есенния ефирен сезон публицистиката в следобедния пояс ще се завърне в ефира на NOVA с нов план и нови водещи. Нова Броудкастинг Груп благодари на Кузман Илиев и Владимир Сиркаров за съдействието и им пожелава триумфи! "

От Следствен отдел към окръжна прокуратура благодариха на Фондация "Кремена и Кирил Домусчиеви " за благотворителната акция "Солидарност с щипка обич "

За смяната в професионалния път показа и един от водещите - Кузман Илиев. Във фейсбук той сподели, че е било чест да работи с хората, с които са правили предаването.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР