Публикувано във факти.бг: МВР ще пусне мощни немаркирани автомобили, оборудвани

...
Публикувано във факти.бг: МВР ще пусне мощни немаркирани автомобили, оборудвани
Коментари Харесай

МВР пуска тайни мощни коли да снимат агресивни водачи

Публикувано във обстоятелства.бг:

Министерство на вътрешните работи ще пусне мощни немаркирани коли, оборудвани с камери, които ще записват агресивното държание на водачи на високоскоростни първокласни коли по автомагистралите и скоростните пътища. Това са част от ограниченията, признати на последното съвещание на публичната консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижването по пътищата.

Комисията е междуведомствен орган, в който по предписание вземат участие представители на доста министерства на равнище зам.-министри, няколко публични организации, измежду които Българският червен кръст и Съюзът на автомобилистите. Неин ръководител е вътрешният министър.

Мярката с мощните коли, които ще дебнат пътните хулигани, ще е обвързване на вътрешното министерство. Тя е записана като " въвеждане на мълчалив надзор за документиране на агресивното държание ", написа в. „ Сега “.

Интересно е да се означи, че вътрешното министерство е записало като краен период за вкарване на мярката и за оборудването на преследвачите 1 януари 2020 година Не се отбелязва за какво е належащо толкоз дълго време за въвеждането ѝ, само че пък по този метод повече от явно се признава, че Министерство на вътрешните работи и неговите контролни органи са изцяло безсилни пред пътните хулигани със скъпи коли, които карат с по 200-300 км/ час, като тормозят и притискат други водачи.

 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР