Публикувано във факти.бг:Много жени мечтаят да бъдат с богат мъж

...
Публикувано във факти.бг:Много жени мечтаят да бъдат с богат мъж
Коментари Харесай

Младо момиче обясни защо излиза само с богати мъже

Публикувано във обстоятелства.бг:Много дами мечтаят да бъдат с богат мъж и вършат всичко по силите си, с цел да реализиран задачата си. Да си със процъфтяващ господин си има куп плюсове и златотърсачките доста добре го знаят - в никакъв случай не се тормозят, че портмонето им е празно, отрупват ги с лъскави дарове...

Наскоро обаче мрежата бе взривена от поста на млада дама. Тя самоуверено декларира, че ѝ е писнало от загубеняци и избира да излиза с богаташи. Дотук нищо скандално. Това, което направи обявата ѝ толкоз известна обаче, бяха аргументите, които тя излага в поддръжка на решението си. По думите ѝ, това, което я кара да избира състоятелните господа, не са парите, а качествата, които имат. Именно посредством тях те са съумели да натрупат положение, написа обстоятелства.бг.

" Изгубих прекомерно доста години, в които се срещах със загубеняци. След това започнах да излизам с богати мъже и животът ми се прекатурна на 180 градуса. Но преди да ме наречете интересчийка, е добре да знаете, че не излизам с тях поради парите. Просто парите приказват за качествата им.

Ето за какво богатите мъже ме притеглят повече:

За да си финансово обезпечен, е нужна доста сила, а аз обичам енергичните мъже

Ако той не е правоприемник на богато семейство, значи е много деятелен. Богатите работят крепко и неуморно, с цел да изкарат пари. За това са нужни доста старания и сила. Аз желая да съм с човек, който не лежи на дивана и зяпа жалко в тв приемника, а непрекъснато е в придвижване.

За да си богат, би трябвало да си интелигентен

В множеството случаи, с цел да изкарваш доста пари, би трябвало да имаш мозък в главата си. Тук даже не става въпрос за нещата, които си прочел в дебелите книги, а за някакъв прочувствен, здрав разсъдък. Умът ме притегля доста повече от сладката осанка.

Не желая просто другар, а ментор

Не ми е забавно да се срещам с някого единствено поради секса и прочувствената непосредственост. За страдание това бе всичко, което можеха да ми дадат бедните момчета, с които излизах. От съумелите мога да се поуча. Ако един мъж може да ме научи на нещо, да ме въодушеви, аз ще се трансформира в най-хубавото гадже, за което в миналото е мечтал!

Богатите мъже знаят по какъв начин да получат това, което желаят

Те са уверени в себе си и не разрешават на нищо да се изпречи на пътя им към задачата. Ненавиждам притеснителните и несигурни мъже. Това е доста отблъскващо. За мен е значимо какъв брой пари има в сметката си, по какъв начин съумява да ги завоюва и какви са задачите му.

Обезпечените мъже са цялостни с изненади, а това подгрява интереса

Богатите мъже са богати, тъй като имат пари. Те постоянно могат да измислят нещо новаторско и ексцентрично.

Успешните мъже не се интересуват от непознатото мнение

Ако непрестанно се оглеждаха на всички страни, сигурно нямаше да доближат върха, на който се намират сега. Те вършат това, което желаят, без да се интересуват от непознатото мнение. И им е все тая, че някой не ги харесва. За мен това е доста секси. Не ми би трябвало загубеняк, който заплаща налог " публично мнение ".

Момчетата без пари ме считат за странна

Работя доста, от време на време по 10-12 часа на ден. Бедните момчета не ме схващат и споделят, че не се " любувам на живота ". Наслаждавам му се и още по какъв начин. Просто зная, че с цел да постигнеш триумф, би трябвало да правиш жертви. Състоятелните мъже ме схващат доста по-добре, тъй като самите те са като мен.

Богатите имат свои правила

Ние сами би трябвало да си сътворяваме правила - това е моята идеология. Богатите мъже са създатели, които не се опасяват да нарушават общоприетите правила и да откриват свои. Искам да бъда тъкмо с такива мъже. Аз съм самостоятелна жена и се нуждая от самостоятелен мъж.

Успешните мъже са надарени с невероятна харизма

Не можеш да бъдеш богат и да имат власт, в случай че никой не те харесва. Подобно нещо се случва извънредно рядко. Голяма част от състоятелните мъже са надарени с невероятна харизма и знаят доста добре по какъв начин да привлекат хората към себе си.

Богатите не имат вяра в шанса

Успешните предприемачи знаят, че шансът няма да ти помогне, в случай че не искаш да се трудиш. Разбира си, подобаващите условия единствено могат да допринесат за триумфа ти, само че те са нищо, в случай че не правиш нищо.

Състоятелните мъже не вършат драми

Те просто нямат време за такива дреболии. Ако гаджето ми е оскъдно и не му пиша три дни, незабавно ще си намерения, че съм си намерила различен. Докато богатият изобщо няма да попита къде съм се изгубила толкоз време. И това е идеално.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР