Публикуваният наскоро от Sony шутър Helldivers 2 се радва на

...
Публикуваният наскоро от Sony шутър Helldivers 2 се радва на
Коментари Харесай

Геймърите искат да видят Helldivers 2 за Xbox. Стартираха петиция

Публикуваният неотдавна от Sony шутър Helldivers 2 се радва на голям интерес от притежателите на версиите за PC и PS5. Играта провокира любознанието и на потребителите на Xbox, които даже стартираха петиция за създаването на нейна версия за конзолата на Microsoft. Helldivers 2 е дело на Arrowhead Game Studios и бе оповестена от Sony Interactive по-рано този месец. Отзивите на геймърите са най-вече позитивни и играта се оказа необикновен триумф за компанията.

Helldivers 2 счупи върховете, що се отнася до компютърните игри на Sony. Играта се трансформира в голям шлагер в Steam, надминавайки Destiny 2, Starfield и други огромни заглавия във връзка с броя на играчите, които я играят по едно и също време. С целия този звук към Helldivers 2, в действителност не е изненада, че притежателите на конзоли Xbox желаят да станат част от екшъна.

Ще се появи ли Helldivers 2 за Xbox?

Sony все по-често основава PC версии на игрите си през последните години. Компанията обаче не е направила индикация, че някое от заглавията ѝ в миналото ще бъде пуснато за подпора Xbox. Едно изключение от правилото е създадената за PlayStation игра MLB The Show. Така че, макар че механически е допустимо, почитателите не би трябвало да таят напразни очаквания за появяването на Helldivers 2 за Xbox.

Интересът на геймърите идва в миг, когато Microsoft стартира да предлага някои от заглавията за Xbox на конкурентни платформи. Четири от тях даже ще се оферират за конзолите на Sony, макар че техните имена не се посочват. Слуховете сочат, че това ще бъдат Sea of ​​Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush и Pentiment. Феновете обаче ще би трябвало да изчакат публично известие за това.

Междувременно всеки, който се интересува от Helldivers 2, ще би трябвало да има PlayStation 5 или компютър, с цел да играе играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР