Публикуваме видео от изложението на Пламен Тончев, шеф на ДАНС

...
Публикуваме видео от изложението на Пламен Тончев, шеф на ДАНС
Коментари Харесай

Видео от разказа на шефа на ДАНС за контрабандните канали, Асен Василев, Петя Банкова, Живко Коцев и скъпите подаръци на паркинга на парламента

Публикуваме видео от ревюто на Пламен Тончев, началник на ДАНС пред парламентарната комисия за следствие на корупционни практики в Агенция „ Митници “ и ролята на Асен Василев в тях. Тончев разказа за заводи за незаконни цигари, подкупи, излъчени на паркинга пред Народното събрание и доста връзки в Министерство на вътрешните работи и " Митниците ". Стефан и Марин Димитрови, които са задържани за контрабанда са служили като посредници сред контрабандистите и властта, както и за обезпечаването на политически и полицейски чадър над каналите. 

 

 

Ексминистърът на вътрешните работи Бойко Рашков срещнал към този момент някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев с Марин и Стефан Димитрови. Обвинените татко и наследник, кадрували в Министерство на вътрешните работи, твърди Пламен Тончев. Те имали въздействие и върху назначенията в " Митниците ". Петя Банкова назначавала, който те ѝ кажели, съобщи Тончев. Според него тя е била в " доверителни връзки " със Стефан Димитров. Ето какво сподели Тончев за Асен Василев:

Ние имаме открита единствено една връзка сред министъра на финансите (Асен Василев) и Стефан Димитров (арестуван за контрабанда) и тя е за назначение на Недан Хаджиев за шеф на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Буквално последните дни преди реализацията на Държавната организация " Национална сигурност " на това лице се търсеше място за назначение на висока позиция в Агенция " Митници ", само че не се стигна до такова предопределение. 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР