Публикуваме изявлението на Атанас Калев без редакторска намеса. Припомняме на

...
Публикуваме изявлението на Атанас Калев без редакторска намеса. Припомняме на
Коментари Харесай

Атанас Калев: ГНУС МЕ е от ПП “ Възраждане“

Публикуваме изказването на Атанас Калев без редакторска интервенция. Припомняме на всички, че Атанас Калев направи акцията на Политическа партия “ Възраждане “ и беше началник на Предизборният щаб на Партията без да е бил член.

Гнусното, Политическа партия „ Възраждане “!

Както всяко нещо, което се посочва Политическа партия и тази
Политическа партия “ Възраждане “ се оказа Гнусна, даже по – гнусна от тези, които познавате, тъй като това е някакъв лабораторен план на хора с пари и въздействие. Въпреки всичките си неистини по този начин наречения водач на партията Джудже, към момента си разиграва коня в някакви конференции и към момента партията му не е станала обект на прокуратурата! Въпреки, че на всички към този момент им стана ясно, че тази партия няма даже 200 члена, само че по закон са нужни най-малко 500 с цел да се учреди. Но кой е Костадин Костадинов и кои са приятелите му?
Ако се върнем при започване на кариерата му като общински консултант лъсват дебелите връзки с една трибуквена формация, посредством едни други хора, на които „ героя “ няма нищо срещу да извършва желанията стига да му се заплаща добре. За дебелата връзка Вътрешна македонска революционна организация и разрива им, когато тръгнал да прави прелом в тази партия да ви изяснявам ли и по какъв начин се случва по същото време, когато е непосредствен до групировката?
Хванат и натирен с другите превратаджии, индивида обичащ властта и схемата с парите си прави своя „ лична “ партийна прослойка – към момента неизвестно по какъв начин и с кои хора и непосредствено тича в Банкя да я предлага за спътник, какво и по какъв начин се е случило там нямам информация, само че единствено желая да допълня, че до момента в който се е предложил в Банкя се е предложил и на Атака и на НФСБ естествено всички знаете и развиването на общинската му кариера и всичките циркове.
Но властолюбеца не се стопира до тук, затулен под булото на родолюбието и патриотизма, той редактира няколко учебника и макар, че комфортно не помни този факт се показва за създател на учебник по
“ Родинознание “, който неизвестно по какъв начин се снабдява и със спонсор който отново се оказва обвързван с ГЕРБ и окръжността и от компании и фондации.
Следите ли ми мисълта.
И ето, че пристигна и момента да ни срещне живота с този човек и да го извикам на среща на 10.02.2017 година и да му предложа да му създадем акцията на последните избори и даже да го вкараме в Парламента. Имахме три претенции към него с които той се съгласи!
– Да не пипат по никакъв мотив партийната дотация! Подчертавам!!!
Никога не е ставало въпрос за Дарения!!!
-Да употребяват нашата Програма!!!
– И да си намерят покровители!!!
Както виждате той употребява програмата, дори има и наглостта да твърди, че била тяхна!!! Другите две неща комфортно ги не помни едното преди деня на изборите, в никакъв случай не бил твърдял, че щял да обезпечи покровители и другото незабавно в деня след изборите, към този момент щял да подарява дотацията и смениха текста в уеб страницата си по негово разпореждане пред мен, от няма да пипаме стана ще дарим!!!
Оттам нататък пътищата ни се разделиха, само че както споделих и тогава няма да му дам да мърда и шикалкави в случай че почне да „ усвоява “ парите макар, че и за това е намерил метода и ми го съобщи в телефонен диалог.
Историята от там нататък се развива пред очите ви и доста държа да влезем в съда с тия фотошоп играчи и да ги приключа за към 10 минути, изключително водача им нумизмат и цялата им бандитска тайфа, която по време на акцията стигаха даже досега да си изключват с дни телефоните, тъй като били изморени от какво по този начин и не разбрах.
И в случай че си мислите, че това е всичко лъжете се, тъй като в листите на тази партия за изборите бяха включени цялата му фамилия все на избираеми места, а неговият секретар слагал хора водачи на листи, тъй като им обезпечили по пет подписа за регистрация. Цифром и словом с дублажа в разнообразни градове и гражданската квота водена и посочена от Минчо Христов тази партия се яви тъкмо с 93 ма претендент депутати!!!
И още се запитвам – къде са им членовете на тази партия?!
Пак да попитам следите ли ми мисълта?
Защото слушам, че съм уронил престижа, на нещо, което е основано изкуствено и лабораторно, неизвестно по какъв начин и къде?
И се запитвам, по какъв начин нещо което измислено и при една инспекция ще рухне като песъчлив палат има смелостта да твърди в мрежата, че щяло да ме съди?!
– Не се ли сеща, тази лабораторна партия, че тъкмо за 10 минути в съда ще опиша и извадя неналичието на всички дарения към партията и по какъв начин вожда им наруши всички правила на последните избори и ще му анулирам Резултата за към час?!
Чакам да ме осъдят, тези смешковци и освен ще се веселя да вляза в съда като обвинен, само че даже ще оказа помощ на следствието да разкрият и един политически нумизмат, който по време на акцията си купуваше и антични монети по улиците на София с какви и на кой парите, може той да каже в Прокуратурата!
Аз ще седна на Детектора на лъжата, само че този политик едва ли ще му стиска да го поразпитат всякакви служби и за банковата му сметка, която в никакъв случай не е била празна както той твърди в всякакви заявления!!!
Също по този начин нямам и нищо срещу цялото общество да научи, КОЙ му купи колата
ФОРД ФОКУС по време на акцията на последните Избори и кой му заплати Екскурзията от 7100 км. в разнообразни страни и къде регистрира разноските и за нея или отново получи парите на ръка единствено против голи обещания!
И не на последно място желая да му напомня, че публикации по време на акцията за неговата партия има и във вестници на които по този начин и не подписа документи че получава дарения!
И последно – Чакам те господин сапун, единствено знай, че аз когато държа сапуна при мен не се изплъзва, макар че митове се носят за тебе по какъв начин си се изхлъзнал на доста хора макар че си заречен доста неща.
p.s. Също по този начин желая да прибавя, че една клеветническа публикация цялостна с неистини и уронваща престижа на един човек е с създател Костадин Костадинов и индивида доста държи да се види и той в съда с него. За да му изясни някакви неща и какъв брой коства като политик!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР