Публикацията, направена с цел да подобри световния рекорд, събра над

...
Публикацията, направена с цел да подобри световния рекорд, събра над
Коментари Харесай

Снимка на яйце детронира Кайли Дженър в инстаграм

Публикацията, направена за да усъвършенства международния връх, събра над 47 милиона лайкове за две седмици


Най-младата милиардерка се закани да си върне първото място


“Инстаграм, инстаграм – първо фотографирам, след това хапвам ” е известна имитация измежду феновете на обществените мрежи. Много от тях споделят, че в случай че нещо го няма в инстаграм или фейсбук, все едно не се е случило. А фотосите на чинии, цялостни със засукани гурме ястия са измежду наложителните за един уважаващ себе си инфлуенсър.

Социалната мрежа за снимки се трансформира в най-популярната, изключително измежду младежите и звездите. Доскоро във фейсбук, само че към този момент съвсем единствено в инстаграм, те оповестяват вести за своите значими събития, връзки и другарства. В инстаграм се раждат кавги и се изричат отзиви по всевъзможни въпроси. Доскоро върха за най-харесвана фотография държеше Бионсе с 10,9 милиона лайка, които тогава ни изглеждаха недостижими. Но нищо не е такова, каквото беше.
 28-01  28-01-2-kaily  28-03-kaili-jener-s-bebe-treto-mqsto  28-04-justin-beaber  28-05-crisitiano
През тази седмица една фотография скоростно усъвършенства международния връх за най-харесвана в обществените мрежи. Изненадващо тя не е на някоя холивудска звезда, а на яйце. Обикновено яйце от кокошка на бял декор, снимано без безусловно никакви резултати или сложни художествени концепции. Снимката е оповестена на 4-ти януари тази година. Въпреки че е единствено на 2 седмици, тя към този момент събра повече от 47 милиона лайка.

Тя е оповестена от профил с името world_record_egg, като това към този момент е първият и единствен пост на профила. Под нея основателят на “Egg_world_record ” написа и концепцията си “Нека дружно сложим международен връх за най-харесван пост в инстаграм. Нека победим фотографията на Кайли Дженър, която събра 18 милиона лайка ”.

Очевидно почнал като смешка, анонимният профил към този момент си има имейл за спонсори и над 6 млн. почитатели. Предишният любимец на потребителите, а точно фотографията на Кайли Дженър и нейната щерка Сторми.

21-годишната американска риалити звезда от клана Кардашиян, която е и най-младата милиардерка в света, отвърна на удара, недоволна от детронацията. Тя разгласява видео в профила си по какъв начин чупи едно яйце на улицата.

Видеото към този момент е гледано над 30 милиона пъти. Всъщност то е правено преди време от звездата, която го препубликува още веднъж в този момент. Войната на за въздействие на Кайли Дженър с яйцето отключи вълна от занимателни мнения и мемета в мрежата. Феновете чакат скоро Дженър да се появи с друга сладка фотография на щерка си и да провокира яйцето за първото място, както тя се закани.

Набирането на известност посредством смешка, е постоянно срещана тактичност в днешно време. През 2017 година в туитър профила с името “Половин глава лук ” събра 635 000 почитатели, пробвайки се да надмине президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

У нас във фейсбук има страница, наречена “Нека тази обелка от картоф има повече фенове от всяка чалга звезда ”. За положително или неприятно, самодейността беше подкрепена от единствено 69 000 души.

Бременната Бионсе държи върха цяла година


Кристиано Роналдо с три изявления в челната 10-ка

Любовното пояснение на Джъстин Бийбър събра 13,5 мнл. лайкове

 28-07-bionce  28-06-cristiano
Не е изненада, че третата най-харесвана фотография в инстаграм също е на Кайли Дженър и нейната дъщеричка Сторми. Риалити звездата я разгласява месец след първата фотография на момиченцето, която държи сребърния орден в класацията. На нея Кайли е в цялостен растеж и наподобява повече от съвършено дни след раждането.

Снимката, с която Джъстин Бийбър се изясни в обич на тогава бъдещата си брачна половинка Хейли Болдуин бързо обиколи обществените мрежи и събра над 67 000 коментара и 13.5 милиона лайкове, които я подредиха на 4-то място измежду най-харесваните фотоси в инстаграм.

Петото място измежду най-харесваните фотоси с 12,2 млн. лайкове е за футболната звезда Кристиано Роналдо, с поста, в който през юли 2018 година разгласи, че е подписал с италианския клуб “Ювентус ”.

Отново негова фотография следва в класацията. 11,4 милиона души харесаха обявата, в която той разгласи раждането на щерка си.

Снимката, с която Бионсе пък заяви за бременността си при започване на 2017 година се трансформира в същинска сензация и беше най-харесваната обява за цялата година с 11.2 лайка.

Осмото място в инстаграм за всички времена също е фотография на Кристиано Ронално дружно с Джорджина Родригес и сина му.

След нея се подрежда прочувственият пост на тийнзвездата Селена Гомез, на която бе трансплантиран бъбрек, а донор стана най-хубавата й другарка. Двете се снимаха ръка за ръка в болничните кревати и умилиха 10,8 млн. души.

Снимките на новородени са същински шлагер в обществената мрежа за фотоси. Особено тази на Дуейн Джонсън- Скалата с дъщеричката му Тиана, която събра 10,4 лайка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР