Публикацията на Ричард Гиър във Facebook е докоснала всеки, който

...
Публикацията на Ричард Гиър във Facebook е докоснала всеки, който
Коментари Харесай

Публикацията на Ричард Гиър във Facebook вцепени всички

Публикацията на Ричард Гиър във Фейсбук е докоснала всеки, който я прочел! Тя безусловно е замислила хората и е трансформирала мнението на доста от тях. Активните консуматори на Фейсбук, които са прочели публикацията били очаровани и я споделяли с всеки.

Прочетете я и вие, в случай че още не сте го създали! Това писмо на Ричард Гиър съдържа елементарен, но много бездънен смисъл!

„ Майката на един от моите другари от самото начало се придържаше към здравословен метод на живот. Консумираше извънредно здравословна храна, не пиеше и не пушеше, спортуваше, опитваше се да не излиза на слънце без предпазен крем. Винаги се консултираше с диетолози и физиотерапевти и спазваше техните наставления. Мога да кажа, че тя беше захласната от своето здраве.

Сега тя е на 76 години и има рак на кожата и рак на костния мозък. Жената има и остеопороза в тежка фаза.

Бащата на моя приятел не се отхвърли от нищо. Той живееше на драго сърце. Изобщо не спортуваше, обичаше да яде щедро и предпочиташе много мазни храни. Без да се замисли, пиеше по доста алкохол и се печеше на плажа, до момента в който кожата му стартира да се лющи.

Мога да кажа, че през целия си живот той се подиграваше на препоръките на лекарите и живееше, както му харесваше. Сега той е на 81 години и лекарите споделят, че младежите могат да му завидят.

Без значение колко се пробвате, в никакъв случай няма да се скриете от вътрешната си отрова. Рано или късно тя ще ви настигне. Както споделя смъртно болната майка на моя другар: „ Ако знаех по какъв начин ще свърши живота ми, в никакъв случай нямаше да чувам лекарите, а бих живяла в собственото си наслаждение. “

Такъв е животът! Никой от нас няма да се измъкне отсам жив. Така че не се третирайте като нещо средно. Докато имате време, би трябвало да живеете в своето наслаждение. В края на краищата на следващия ден може да е прекомерно късно.

Вижте още: Тайните за хубост и младост на Синди Крофорд

Така, че правете, каквото желаете. Яжте вкусни ястия, правете слънчеви бани, не се колебайте да бъдете мързеливи. Бъдете глупави и странни, само че бъдете себе си. В последна сметка, за всичко останало просто няма време! “

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР