Публикацията на "Авантаж" "Кой от Поморие се намира в гръцки

...
Публикацията на "Авантаж" "Кой от Поморие се намира в гръцки
Коментари Харесай

Кой желае смъртта на журналиста Стоян Тончев?

Публикацията на "Авантаж " "Кой от Поморие се намира в гръцки арест за опиати? " раздруса освен град Поморие и локалната власт, само че и службите в България. Вместо обаче българските служби да се концентрират върху работата си и информацията, която им е подадена и поискана публично от непознатите управляващи, а точно – КОЙ е изпратил Дойчо Дойчев в Гърция и за какво се намира в ареста, те са мощно заинтригувани от кое място журналистът от Поморие Стоян Тончев е получил информация, че Дойчо Дойчев е задържан в Гърция.

Всъщност раздвижването на пластовете в черноморския град провокира и разстройване в локалната власт. Преди обед в съботния ден на 17 февруари 2018 общинският консултант на Поморие от Движение за права и свободи, очевидно обезпокоен, стартира да се върти към постройката на Община Поморие. Повече от ясно е, че чака някого. След близо час се появява кметът на община Поморие от ГЕРБ - Иван Алексиев. Когато Алексиев идва пред постройката на Община Поморие, Христо Широков се запътва към него и дружно влизат в зданието. Срещата им продължава часове.

Чрез ФАКТИ Тончев пита:

За какво си приказват кмет от ръководещата партия ГЕРБ и консултант от сякаш опозиционната Движение за права и свободи в неработен ден?

Има ли връзка срещата им с идното дело (на 26.02.2018 година в Районен съд – Поморие) за опита Стоян Тончев да бъде погубен по изключително нечовечен метод вечерта на 14 февруари 2016 година?

Разговаряли ли са кмет и общински консултант на тематика, обвързвана с обявата на "Авантаж ", в която се разкрива ареста в Гърция на помориеца Дойчо Дойчев?

Срещали ли са се Христо Широков и Иван Алексиев два пъти в Лондон?



Иван Алексиев – кмет на община Поморие​ (ГЕРБ)

Междувременно дни преди високопарната среща на кмета и съветника, Стоян Тончев получава информация от лица, че се приготвя убийството му поради обявата в "Авантаж ". Причините - боязън и неведение с каква информация разполага Стоян Тончев и до каква степен може да стигне, както и поради терзания от идното дело за покушението над Тончев, а точно тъй като Тончев е схванал кои са поръчителите и физическите причинители на покушението над него преди 2 години. Лицата, които се свързват с Тончев, са директни очевидци и очевидци на диалог, в който се загатва, че Тончев би трябвало да бъде отстранен. Свързват се с него от безпокойствие за здравето и живота му и са подготвени да свидетелстват в съда.



Христо Широков – общински консултант в Поморие (ДПС)

Преди тези обстановки, вечерта на 14 февруари 2018 година, брачната половинка на общинския консултант от Движение за права и свободи Христо Широков – Ева Горговска, се свързва с Тончев в чат през обществената мрежа „ Инстаграм “. Уж умерено, тя стартира да му изяснява, че не би трябвало да написа повече за брачна половинка ѝ, тъй като (цитираме Горговска, която засяга Христо Широков): „ Нали знаеш КОЙ е ТОЙ?! “



През януари в Община Поморие се разисква построяването на хотел на брега на морето под паметника на Пейо Яворов. На срещата участва кметът Иван Алексиев, общински съветници, жители. Присъстват и Христо Широков, и Стоян Тончев. След събитието Широков среща лелята на Тончев на улицата. Обяснява ѝ, че може да засече племенника ѝ, с цел да му изясни, че не той стои зад поръчковия му побой две години по-рано. В прав текст ѝ споделя Тончев да не написа повече за него.

Стоян Тончев продължава да търси отговорите. Чрез ФАКТИ той пита още:

Защо Широков, без да е обвинен, дава пояснения, че не е гарант? Защо декларира пред лелята на Тончев, че не го е виждал, като са се видели в постройката на Община Поморие преди дни? Защо Тончев би трябвало да спре да написа и от какво се опасява локалната власт?

Официално: Дойчо Дойчев е арестуван в Гърция за наркотрафик от България към Гърция. Изпратено е писмо от Гърция до Министерство на външните работи на България.

Важно е да бъде разплетено КОЙ стои зад него (Дойчо Дойчев) и дали е ТОЙ? А също по този начин КОЙ с огромни финансови благоприятни условия от Поморие финансира трафика.

Ако Дойчо Дойчев в арестуван с Гърция с 5 кг кокаин, единствено тази пратка възлиза на над 2 милиона лв.... Днес Стоян Тончев е подал сигнал в Министерство на вътрешните работи след получената информация, че животът и здравето му са застрашени.

Публикуваме фотоси, които потвърждават срещата (в почивен ден) сред Иван Алексиев и Христо Широков от 17.02.2018 година в постройката на Община Поморие:





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР