Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Борбата

...
Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light. Борбата
Коментари Харесай

Оставаме в абсолютен културен шок с Маргарита Хранова

Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
Борбата на Absolut за повече приемливост сред публиките на разнообразни музикални стилове е в разгара си и идващото " Absolut Culture Shock " празненство е цялостна изненада. Като диджей застава поп легендата Маргарита Хранова, която на 25 януари 2020 година и единствено за една нощ ще пуска музика от пулта на паметния Culture Beat Club. Шокиращата композиция от добре одобрени и тотално противоположни детайли още веднъж подсигурява, че преживяването ще е в действителност неповторимо. След функциите ѝ на огромна певица, добра брачна половинка, любяща майка и горда баба Маргарита е подготвена за новата си роля на диджей за гостите на незабравимата нощ. Изненадата на вечерта ще бъде музиката, която тя пази в строга загадка, само че която сигурно ще включва безапелационни шлагери от българката и международната музикална сцена.

" Absolut Culture Shock " е една акция в името на конфликта, който основава по-отворен и по-свързан свят. По нашите ширини желанието към разнообразни типове музика оформя стандарти, води до слагането на етикети и провокира разделяне сред хората. Първата българска звезда, която одобри предизвикването на Absolut бе Руши, който сполучливо сплоти почитателите на поп музиката с тези, които обичат попфолка. Легендарната попфолк дива Деси Слава пое щафетата от него и застана зад пулта на емблематичния столичен Бар Петък, доказвайки, че за музиката няма граници.

На идното празненство почитателите от няколко генерации на легендата на българската поп музика и емблематичната марка водка ще се насладят на специфични Absolut коктейли и ще вземат участие в игри с вълнуващи награди. А един от спечелилите в онлайн играта на марката, който неотдавна отгатна, че тъкмо Маргарита Хранова ще е идващият участник в " Absolut Culture Shock ", ще има неповторимата опция да се запознае и да беседва с нея.

В продължение на няколко месеца в самодейността на Absolut добре познати български персони влизат в ролята на диджеи и миксират части, които обичат, в непредвидени и ексцентрични за тях места. Абсолютната петорка се състои от известни артисти, реализатори от разнообразни жанрове и даже български политици. Представянето им ще бъде шокиращо както за техните почитатели, по този начин и за постоянните гости на заведенията, включени в самодейността. Защото приемливост сред публиките на разнообразни музикални стилове – и сред другите хора изобщо – се основава с любознание, схващане и неприкритост към другите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР