Публикация от Уикенд бе препечатана днес от почти всички български

...
Публикация от Уикенд бе препечатана днес от почти всички български
Коментари Харесай

Публикация в Уикенд пощури зрителите на БТВ: Натали Трифонова е...

Публикация от " Уикенд " бе препечатана през днешния ден от съвсем всички български уеб сайтове. 

Става въпрос за бъдещето на красивата синоптичка Натали Трифонова, която съгласно обявата ще бъде заместена от Станислава Цалова.

Официално мнение от БТВ няма към този момент.

Ето какво написа " Уикенд ":

Натали Трифонова до няколко месеца ще е навън от bTV. Това издадоха хора, представени от " Уикенд ". Новината върви по доста уеб сайтове, само че още няма публично удостоверение от БТВ. Секси синоптичката била назначена по заменяне на колежката си Станислава Цалова, която е в майчинство. Титулярката обаче считала скоро да се връща на работа.

Проблемът в bTV, бил че от централата в чужбина отпускали единствено три места за синоптици. В момента това са Емил Чолаков, Христина Балинска и Натали. Последната обаче нямала непрекъснат щат.

В деня, когато Станислава Цалова реши да приключи отпуска си по майчинство, заместничката й би трябвало да бъде уволнена. За маркетинг шефовете в малкия екран това било огромен проблем, тъй като дългокраката русокоска е едно от обичаните лица на феновете. За броени седмици тя събра фенска маса, за която даже колежката й от Нова тв Никол Станкулова може единствено да мечтае.

Въпреки това обаче мъчно ще се откри метод да я задържат на работа. " Ако желаят Натали да остане, ще би трябвало да лобират за нея пред шефовете в чужбина, а тях не ги интересува коя е звезда и коя - не. Интересуват ги единствено голите числа. Ако са решили, че малкия екран има бюджет за трима синоптици, мъчно ще се съгласят на четвърти щат ", считат хората от bTV. Според тях, с цел да остане дългокраката Натали, ще би трябвало да уволнят някого другиго. Това обаче е съвсем невероятно. Единственият късмет бил някой да напусне по лично предпочитание.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР