Публикациите на Васил Божков и всички тези „кьорфишеци”, не уличават

...
Публикациите на Васил Божков и всички тези „кьорфишеци”, не уличават
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Божков финансираше кампанията на Мая Манолова

Публикациите на Васил Божков и всички тези „ кьорфишеци”, не уличават никого в нищо. Аз не виждам в какво уличават sms-те, дори и да са истина. С този човек постоянно би трябвало да се има едно мислено, доколкото аз имам информация за него, той непрекъснато употребява неистини в арсенала на неговото другарство и отбрана на персоналните му ползи, тъй че не би трябвало да се има вяра на всичко. Винаги съм призовавал на човек с 18 обвинявания да не се обръща внимание. Това заяви пред Канал 3 водачът на НФСБ Валери Симеонов.

" С ясната цел за дестабилизация на държавното управление, на публичната политическа обстановка. Банковтите извлечения са фалшификат, защото тази разпечатка да се показва като действителна, действителна е като направена от банката. Разпечатката да вземем за пример за сумите, които е теглил Божков, единствено като погледнете датите за октомви в справката на " Булбанк ", датите са подредени по този начин: изтеглени пари на 7 октомви, изтеглени пари на 8 октомври, по-късно 29-ти и 23-ти. Никоя банка няма да ви даде в подобен ред на датите, ще ви даде в поредност парите. ", изясни Симеонов.

" Тези пари са изтеглени точно заради повода, че тогава имахме локални избори, обществено известна загадка е, е че Божков финансираше акцията на Мая Манолова. Даже и датите, за които говорихме доскоро, от тях излиза, че на 29-ти е изтеглена най-голямата сума, в размер на 1 800 000 лева, а на 27 октомври бяха локалните избори, на 29-ти просто е имало разплащане. Тези пари са употребявани за пазаруване на гласове. ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР