Публиката в САЩ и по цял свят дружно се зарадва

...
Публиката в САЩ и по цял свят дружно се зарадва
Коментари Харесай

Брад Пит като доктор разгроми Тръмп

Публиката в Съединени американски щати и по целия свят заедно се зарадва на Брад Пит, който се превъплъти в лекар за присъединяване си в " Saturday Night Lve " и безусловно разруши президентът Тръмп в своя политически скеч. Това бе второто онлайн издание " У дома " на знаковото комедийно шоу по Ен Би Си.

Дегизиран като доктор Антъни Фаучи, звездата от " Имало едно време... в Холивуд " бе подготвил послание по отношение на COVID-19, признавайки, че „ има доста дезинформация за вируса “ и реши да обясни „ какво се пробва да каже президентът “.

Шоуто стартира с фрагменти, показващи Доналд Тръмп и изказванието му, че е провел забележителни срещи и " релативно скоро "  ще има ваксина. Фаучи обаче безмилостно разясни: " Относително " скоро е забавна фраза. Относително по отношение на цялата история на Земята? Сигурно, имунизацията ще стане действителност доста бързо. Но в случай че кажете на другар: " Ще свърша релативно скоро "  и по-късно се появите година и половина по-късно, добре, само че вашият другар може да бъде релативно ядосан ".

Обръщайки внимание на изказването на Тръмп, че вирусът ще изчезне " като по знамение ", Пит като Фаучи призна, че " чудото би било велико ", само че означи, че " чудесата не би трябвало да бъдат проект А. Дори Съли (пилотът-герой, приземил аероплан в река Хъдсън и възпят в едноименния филм с Том Ханкс - б.р.) се опита да кацне първо на летището ".

Фаучи показа и туй-онуй за тестванията, адресирайки действителни проблеми като недостъпността им - " съвсем никой не може да получи тест ". Той добави и че не би описал теста като " хубав - в случай че представа ви за " красиво " не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви. "  

Пит остана безгласен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да " избие " вируса. " Знам, че не би трябвало да докосвам лицето си, само че... ", добави той и го покри с двете си ръце, откакто чу концепцията на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува от ковид.

" Да, уволняват ме ", сподели той. „ Но до тогава ще бъда там и ще изложа обстоятелствата за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: " Вирусът може да се излекува, в случай че всеки предприеме предизвикателство за стерилизация с „ Тайд “, ще бъда там, с цел да кажа:„ Моля ви, недейте! "

Явно апелът му не е бил чут ясно, тъй като стотици американци към този момент са потърпевши от опита да пият или инжектират дезинфектанти. Само в щата Ню Йорк през уикенда са потърсили помощ 30 души, 10 от които са погълнали белина, 9 - дезинфектанти, а останалите 11 - други домашен препарати. Ведага след недомисленото изявление на Тръмп в петък, предизвестия насочиха и лекарите и производителите на препарати в Съединени американски щати. 

В края на скеча Пит смъкна перуката си като Фаучи, с цел да благодари на смешка на своя воин, само че и насериозно - на медицинските служащи на първа линия и техните фамилии.  

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР