Публиката на ЦСКА-София показа оценката си за играта на отбора

...
Публиката на ЦСКА-София показа оценката си за играта на отбора
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов след победата над Славия: Доволен съм само от трите точки

Публиката на ЦСКА-София сподели оценката си за играта на тима против Славия. Част от феновете на стадиона на няколко пъти си послужиха с освирквания, с цел да изразят мнението си за представянето на отбора. Такива се чуха както по време на мача, по този начин и след неговия край.

Недоволството на публиката стартира малко след началото на второто полувреме, когато се усети, че ЦСКА-София не съумява да наложи напън и да затвърди преднината си, а вместо това заигра по-прибрано. ЦСКА-София гостува в Разград на 5 ноември, неделя, от 18:00 часа, а основният управител на отбора Стойчо Стоилов предстоящо бе в неприятно въодушевление след края на мача със Славия.

Той въобще не се спря пред медиите, а говореше с тях, до момента в който се придвижваше от ВИП залата към съблекалнята на тима.

" Доволен съм единствено от трите точки ", сподели Стоилов, а на въпрос на какво отдава спада в резултатите и играта на отбора, той отговори:

" Питайте треньора, за какво аз би трябвало да давам отговор?! Ще забележим другата седмица дали можем да победим Лудогорец. Предполагам, че напрежението се дължи на резултатите напоследък. Няма от какво друго да е подбудено. Рецептата за излизане от обстановката е единствено победи. Те ще дадат самочувствие на футболистите. Сега най-малко взехме трите точки ", разяснява още Стоилов, представен от „ Тема спорт”. Първа лига 14 кръг, събота 28 октомври  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР