Публиката на кинофестивала във Венеция стана на крака и в

...
Публиката на кинофестивала във Венеция стана на крака и в
Коментари Харесай

Петминутни овации за Не се притеснявай, скъпа във Венеция

Публиката на кинофестивала във Венеция стана на крайници и в продължение на пет минути алподира кино лентата " Не се тревожи, скъпа " на режисьорката Оливия Уайлд и с присъединяване на Хари Стайлс, съобщи Асошиейтед прес. 

Премиерата на продукцията, която е отвън конкурсната стратегия на форума, бе предстояща с огромен интерес. 

Наслаждавайки се и " не мислейки за бъдещето " музикалната мегазвезда Хари Стайлс притегли вниманието на 79-ия кинофестивал във Венеция при представянето на трилъра, чието деяние се развива през 50-те години на предишния век в Съединени американски щати, отбелязва Франс прес. 

" Хари! Хари! Хари! “, крещяха десетки почитатели, когато по аления килим минаха 28-годишният някогашен член на момчешката тайфа “Уан дайрекшън ”, облечен в тъмносиньо сако и по-светла риза с издължена яка, и неговата спътница, режисьорката Оливия Уайлд, с жълта рокля.

Много тийнейджърки пристигнаха рано сутринта, с цел да не изтърван своя кумир, който дойде във Венеция с водно такси, преди да вземе присъединяване в конференцията за кино лентата.

Хари Стайлс, най-слушаният артист в света, може би бе най-очакваната звезда на тазгодишната венецианска Мостра, дружно с Тимъти Шаламе, който в петък пристигна да показа кино лентата си “Изцяло и изцяло ”, и Ана де Армас от биографичния филм за Мерилин Монро “Блондинка ”, чиято прожекция е в сряда.

" Не се притеснявай, скъпа " е нещо като " Шоуто на Труман ", само че в осъвременен вид и повлиян от киното на М. Найт Шаямалан или от " Черно огледало ", сериал за бъдещето и технологиите, отбелязва Франс прес.

Актрисата Флорънс Пю се превъплъщава в Алис - млада жена, на която всичко е наред, живее във Виктори, малко градче, издигнато посред пустинята от тайнствен предприемач, в чиято роля е Крис Пайн.

Подобна на всичките си съседи, Алис води естествен живот и има всичко, с цел да бъде щастлива с Джак (Хари Стайлс), нейният сателит, който потегля всяка заран за работа, само че тя не знае нищо за нея. 

В подмяна на това материално благоденствие Виктори има единствено едно предписание: жителите му в никакъв случай не би трябвало да напущат границите на града. Табу, което Алис скоро ще наруши, на личен риск...

" Всичко е метафора, парадоксът на Виктори е, че всичко, което е красиво, е и злокобно ", изясни Оливия Уайлд. 

Това развлечение „ е като троянски кон “, който би трябвало да накара феновете да се замислят, добави тя. Уайлд показа, че желала да засегне въпроса за властта и злоупотребата с нея, за господството на мъжете над дамите...

За Хари Стайлс киното не е напълно ново начинание, защото той имаше роля на боец в „ Дюнкерк “ (2017 г.) на Кристофър Нолан. Предстои излъчването по стрийминг платформата “Амазон прайм видео ” и на " Моят служител на реда " ( “My Policeman " ), в който му е отредена водеща роля.

Със сигурност Стайлс има намерение да се показа добре с амбициозния план, показан във Венеция. " Не желая да мисля доста за бъдещето ", съобщи той, запитан за опцията да съчетава музика и кино. " Създаването на музика е доста персонално ", а в киното " се преструваш, че играеш някой различен и това е занимателното ", сподели звездата.

Флорънс Пю не взе присъединяване в конференцията за кино лентата, минала на фона на доста клюки и несъгласия: основната мъжка роля трябваше да бъде изиграна от Шая Лабъф, преди да бъде дадена на Хари Стайлс.

Британката обаче се появи за премиерата на " Не се тревожи, скъпа ” във Венеция, облечена в транспарантна черна рокля с пайети и бухнали ръкави, дело на Валентино. Подобно на Стайлс, Пю се спираше, с цел да поговори с почитателите, застанали край аления килим.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР