Публика от три държави аплодира любимия дует на България, "Ритон",

...
Публика от три държави аплодира любимия дует на България, "Ритон",
Коментари Харесай

Публика от три държави аплодира Ритон

Публика от три страни приветства обичания дует на България, "Ритон ", по време на турнето им из страната. Спектакълът "Чакаме ви с обич " стартира от Зала 1 на НДК в София на 30 май, след което обиколи Варна, Пловдив и Русе.

Мотото на турнето, оказа се, бе взаимно и феновете на "Ритон " ги чакаха не просто с обич, само че и с голямо неспокойствие, с цел да чуят онлайн част от новите им песни, които се трансфораха в шлагери още на премиерата им в НДК.

Тенденцията се затвърди и из страната, и публиката припозна "Твоята жена ", "Цял живот танго ", "Мамо ", "Случва се нещо " и "Счупеното носи благополучие " като свои обичани песни. Солидно наличие от Русия беляза концерта във Варна.

Не е загадка, че началото на артистичната кариера на изпълнителите на "Джалма " започва точно в някогашния Съветски съюз.

Концертът на харизматичния дует в Морската столица съответства с разгара на летния сезон, което разреши на внушителна група съветски туристи да приветства звездите.

Агитка от Румъния пък прескочи Дунав за концерта в Русе и отнесе съм себе си сбирка от последните албуми, към които до няколко месеца "Ритон " ще добави и следващия.

А новите шлагери от него шанса да чуят ще имат и сънародниците ни в Щатите и Канада, тъй като идния месец звездният дует продължава турнето си с концерти в Торонто, Денвър, Лас Вегас, Чикаго, Детройт, Филаделфия и Сиатъл.

Всички останали феновете на магнетичните Катя и Здравко "Ритон " ще могат да гледат спектакъла на Коледа по Нова телевизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР