Публичното оповестяване на факти и доказателства по разследвания на прокуратурата

...
Публичното оповестяване на факти и доказателства по разследвания на прокуратурата
Коментари Харесай

Гешев обясни за показаните доказателства срещу "ТАД груп" и отправи голяма закана

Публичното обявяване на обстоятелства и доказателства по следствия на прокуратурата ще бъдат оповестявани и отсега нататък, както в тази ситуация с хакерската офанзива на данните от Национална агенция за приходите. Това даде обещание във Враца номинираният за основен прокурор Иван Гешев.

Това ще се прави в случаите, когато отбраната или някой различен приказва лъжи пред обществото, стана ясно от думите му. Именно с тази цел обществено ще се дават доказателства, с които ще се оборват погрешните изказвания.

Повод за коментара на настоящия зам.главен прокурор бе изпратеният доказателствен материал до медиите по следствието на "ТАД Груп " за пробива в системата данни на Национална агенция за приходите, който съдържаше фотоси и данни, както и записи на диалози, ориентирани към противозаконни дейности.

Според Гешев това деяние на прокуратурата няма да попречи по никакъв метод на съдопроизводството, нито на следствието, тъй като единствено дребна част от доказателствата са оповестени. Тепърва ще се събират и още, разясни магистратът.

Иван Гешев пристигна във Враца, с цел да оповести, че са арестувани двамата причинители на жестокото ликвидиране на 64-годишния Тодор от с. Згориград. Единият от нарушителите е врачанин. Наложена му е мярка за неотклонение, а другият по информация на NOVA е от Ихтиман, имал е влезнала в действие присъда и сега към този момент се намира в пандиза.

Приоритет на прокуратурата отсега нататък ще бъде битовата престъпност, тъй като правораздавателната система е в дълг към обществото, даде обещание още единственият претендент за основен прокурор.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР