Публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета и

...
Публично обсъждане на годишния отчет за изпълнението на бюджета и
Коментари Харесай

Обсъждат публично изпълнението на общинския бюджет на Варна

Публично разискване на годишния доклад за осъществяването на бюджета и на сметките за средства от Европейския съюз на Община Варна за 2017 година ще се организира в общинската зала „ Пленарна “ от 14.00 часа. Обсъждането ще продължи до 15.00 часа, се показва в поканата за събитието.

Поканата за наличие е отправена към жителите на общината, представители на бизнеса, неправителствените организации и цялата варненска общност.

Първоначалният размер на общинския бюджет на Варна за предходната година бе 270,7 милиона лв., като бе обновен на 348,7 милиона, се напомня в доклада, качен в уеб страницата на Община Варна.

Консолидираният годишен финансов доклад на бюджета’2017 година бе одитиран и удостоверен от Сметната палата. В одитния отчет от 6 юни 2018 година на Сметната палата за осъществената инспекция се показва, че не са установени нарушения; получените одитни доказателства са задоволителни и уместни, с цел да обезпечат база за изложение на мнение; не са установени случаи на несъобразяване със законите и другите нормативни разпоредби; не са установени дефекти във вътрешния надзор.

Годишният финансов доклад за 2017 година демонстрира, че община Варна е спазила и изпълнила всички финансови индикатори и е измежду общините с най-хубави параметри по тези индикатори, се показва още в оповестения доклад.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР